- 18.08



Snart 1 år sen bilden togs, från en riktigt lyckad kväll. Så glaaaad jag var den kvällen, det är helt sjukt att D U är den ända som kan ge mig den glädjen just nu..

Hej på er iallafall. Gårdagen spenderades i skolan, vi hade femkamp tillsammans med sexorna och blev indelade i olika lag, fick vara med Jojje, Nanna och Binta. Haha, en av stationerna eller vad vi ska kalla det var kasta stövel, vilket jag var sjukt duktig på en Midsommar för några år sen! Så kastar jag första gång och hahaha, vad hamnar stöveln? Typ 3 meter fram, galet pinsamt. Haha! Fick kasta om iallafall och lyckades få iväg den 13½ m. 10m bättre iallafall, haha och kom längre än Gurra iallafall, stooooolt! Jojje fick däremot mer än 10m längre än mig.. Well, vårt lag kom på delad nästsista plats, HAHAH! Vi vann iallafall över Diana och Gurras lag så vi var rätt glada ändå jag och Jojje, haha dom vi tävlade mot som vi sa. Vi fick våra skåp också, vi har dom vid hemkunskapen där vi ville ha dom, och sjuorna kom fram på dagen och bara ja vi ska ha där lala, haha heeeeerrå på dom! Däremot är det inte säkert vart vi ska ha vårt klassrum än, vi kanske inte äns får något "hemklassrum?" haha, lite skönt ändå.

Annars hände ingenting speciellt under dagen, vi slutade ett. Drog hem direkt, tråkigt men Johanna orkade inte göra någonting. Sen skulle vi iväg och badat på kvällen men sen blev inte det heller av.. Så dagen igår var lugn och jag somnade på soffan redan vid 10 tror jag .. Fick smsbomb av en person eftersom jag slutade svara haha och när jag vaknade igen hade personen självklart somnat. Menmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0