- Första dan i skolan då!



Första dagen i skolan idag då.. Inge kul alls. Helt dött i skolan, man märker verkligen vilken stor plats förra niorna tog, lite tomt eller ja, väldigt tomt! Var kul att träffa Felicia, Petra, Nattis och alla igen. I våran klass var det tre nya ansiktet och två som försvunnit, eller är det flera? Well, Gabbe böt ju också. Fick sms från honom igår. Lite tråkigt, han och jag var nästan som bästavänner första året jag gick i Björkhaga och även om vi tjafsade som utav helvete nu i våras vissa stunder så, var han ju den jag alltid kom till om det var någonting. En trygghet närmare bestämt! Han kom iallafall förbi oss på lunchen och hälsade, så det var kul. Annars fick vi bara papper och massa skit idag, schema också så som vi troligen kommer ha det. Bättre än förra året iallafall! Irreterande att eftersom jag som bor på landet ändå inte kommer ha någon sovmorgon på måndag eftersom jag ändå måste ta min buss då, skitjobbigt.. Aja, imorgon ska vi få vårat riktiga klassrum iallafall, hade vårat gamla där nere fortfarande och alla var ju jävligt irreterade på det, men vi flyttas upp imorgon så heeeeeeerrå med sexorna som trodde dom skulle få det vi skulle ha! Haha. 

Julia, Alicia och Agnes kom förbi våran skola senare också. Så efter vi slutat drog jag, Johanna och Julia ner till Tumba c, jag köpte en jättesöt blå mjukisdress, lite förstor bara men det går! Julia tyckte det var en aning tråkigt bara, haha. Sen drog vi till bussen, jag kände för att hitta på någonting idag! Men verkligen inte Johanna och Julia, så när vi hoppade av bussen i Vårsta hann jag precis gå på min buss sen sprang jag av den igen och jag ångrar det inte ett dugg! Har faktiskt varit en helrolig eftermiddag. När jag gick mot ica mötte jag Tim, David, Jonas och Jesper. Stannade och pratade lite med dom. Sen kom Kevin förbi med moppen. Sen drog jag vidare till Felix och Robin. Och jag gick och plingade på helt fel huuuuuus, hahaha gick till helt fel gata! Galet asså, hur kan man?! tur att ingen var hemma. HAHA! Sen drog vi tre ner till ica, sen drog vi upp till Bremora igen och sen tänkte dom dissa men dom kom ut ändå till mig igen. Sen drog vi ner till pizzan och satt där, dom delade på en pizza och jag tog sallad. Sen kom Kevin och några andra förbi där igen, sen bestämde jag med Seffi att jag skulle dra med henne till hennes träning, så jag gick till busshållplatsen där hon, Alicia och Agnes åkte förbi och hämtade upp mig. Träffade Petra däruppe och Hampus var även där. Satt där och smsade med lite folk och hade lite långtråkigt, fick en massa jävla myggbett också till på köpet! Sen åkte jag hem med Seffi och hennes familj, vi hade full bil asså, haha. Först hennes pappa och storebror därframme, sen jag som hade Seffi i knät, hennes mamma i mitten och Alicia och Agnes på andra sidan, haha.

Imorgon är det skolan igen, börjar nio och jag ser i n t e fram mot det. Ska fortsätta smsa lite med roligt folk nu sen blir det duschen. Mys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0