- Sommarlovet!


Mitt sommarlov 2010 var en helt okej sommar måste jag ju medge. Bästa veckorna var ju när det överdrivna vädret var, så sjuuukt härligt att vakna på morgonen och det är 30+, åh vill uppleva det igen!

Well, mycket tid har man spenderat med vännerna och familjen. Jag och Johanna har haft några gaaalna upplevelser i sommar men det har varit kul, sjukt kul till och med! Minns dom dagarna då vi låg vid Brosjön alla tjejerna och hade det jättetrevligt, när jag och Johanna tältade med Philip och Martin när jag och Johanna råkade busa till det ordentligt så det började spruta näsblod ur hennes näsa, haha gaaaaalet! Eller som när det var något djur här omkring som smög runt och skrek varje natt så jag fick panik och sprang runt och skrek Hugo för full hals, när jag och Johanna var på grönan och vi skulle åka insane och jag skrek åt Johanna att kolla, men självklart inte! Så öppnade hon ögonen preeeeeecis när vi snurrar runt precis över vattnet, trodde hon skulle dööö stackarn! Haha. Eller som kvällen när vi var med Hampus och några och bara satt och chillade och lärde känna en hel del nya roliga killar. När jag sov hos min syster och hennes pojkv. och vi senare åkte till Kolmården och jag tappade min stora mjukglas nästan DIREKT pågrund av dom där jääävla getingarna.. Eller som min senaste kväll för några dagar sen, helt klart bäst med mysigaste personen fastän kanske, lite galet gjort.. Men helt klar bäästa på hela sommarlovet! Aja, finns fler roliga sommarminnen som ligger mig varmt om hjärtat. Lite besviken över att jag och Johanna aldrig följde med hennes familj ut med båten iår men ja.. Man kan inte få allt!

En hel del sommarshoppning har det blivit också och absolut bästa var ju min söta leopard klänning med paljetter vid brösten. Älskar! Blivit kär i sommar har man också, eller kär och kär.. Nästintill! Ingen söt bikini hittade men ändå, kanske därför en anledning till att jag inte solat och badat så mycket? Fanns absolut INGEN bikini jag trivdes med iår, ingen fin, ingenting.. Tråkigt men sant. Och den här sommaren har gått galet fort. Minns skolavslutningen, hur jag och Johanna kom 5 min försent till Vårsta eller något så vi fick sitta där i typ 40 min och vänta på busshelvetet som tillslut kom och vi drog upp till Pingstkyran där småttingarna hade avslutning. Sen träffade vi våran klass där och jag och Madde satt längst bak på våran rad och pratade. Sen fick vi gå upp på scen EN gång och jag kommer ihåg hur arg Diana var på att det bara var nior och åttorna som uppträdde, haha och hur irreterande det var när alla nior skulle läsas upp och få blommor. Vi kunde väl ändå fått gå? Sen så var det dags, när våran rektor sa. "Ha ett skönt sommarlov" och direkt tömdes allt folk, jag och Johanna drog hem till min pappa och lämnade våra grejer, jag tog en hamduk också eftersom jag glömt sen drog vi ner till Brosjön och badade och hade det superkul faktiskt! Och jag har inte saknat plugget ett piss den här sommaren, förra året längtade jag lite. Men nu, ingenting. Absolut ingenting. Och imorgon är det dags igen, döda mig.

Och jag har samma problem som alla andra år, vad ska jag ha på mig? Lockigt eller rakt hår? Men ja, vi får väl se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0