- 17.20

Äntligen fredag, äntligen helg säger jag bara! Gud vad skönt. Idag i skolan hände det väl ingenting speciellt. Tog bussen imorse, Felix och Robin var på men jag orkade inte gå bak till dom sen gick dom ändå ut där bak så hälsade inte på dom, smsade bara med Felix lite. Well, kom försent till skolan som Nanna och Diana. Nanna åkte samma buss som mig och Diana väntade på mig.

Sen på idrotten gjorde vi någon tråkig samarbetsövning, jag saaaaaknar våran gamla gympalärare som kommer tillbaka efter jul! Sen hade vi iallafall slöjd, Johanna kom dit då också. Hon var hur gullig som helst i sin tandställning, säger inte det bara för hon är min bästevän hon var skitgullig i den! Jag, Johanna och Diana hade egentligen valt syslöjd, men eftersom det var så ojämna grupper när vi själva valt fick vi gå över till trä. Thomas bara; Och så hämtar du dom värsta, Karolina p vem tar henne om det inte är ett måste? Hahaha, snäll lärare jag har alltså! Lyckades bränna mig också, skiiiiiickligt. På svenskan var vi uppe på bibblan. Jag, Gustav, Matte R och Jojje spelade massa barnspel på datorn, haha karlsson på taket, pippi, mamma mu, ja gud vet vad dom hade för spel. Sen på musiken fick vi veta stämmorna, jag är Sopran 1 iår igen. Sen hade vi SO också,måste bara säga att våran nya lärare är grymt bra!

Sen slutade vi och jag och Johanna drog hem direkt, är helt död. Kanske beror på att jag pratade med min killkompis i telefon till halv 3 ungefär.. Annars då, ikväll kanske Johanna kommer hit och sover. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0