- Nyårsoutfit.



Gaaaaaalet jävla snyggt! Har klänningen på mig ikväll, men inte resten. :( Men what ever, snyggt skulle det vart tillsammans. Pyss


- Snabbt inlägg.



Lockigt hår, lösögonfransar och röda läppar. Ska strax slänga ut en nyårsoutfit. Sen ska jag bomba min systemkamera med bilder, allting blev verkligen bra idag!


- 15.03



Bilden är från några veckor innan sommarlovet.

Pratade med Johanna i tele för en stund sen, hon har ju varit på sjukhuset hela kvällen igår så hon hade inte lust för någonting som vi tänkt ut från början och förstår henne. Så det blir så att hon och jag blir hemma och bara chillar. Äter gott med min släkt och sen ser på raketer. Mys. Sen sover hon hos mig, ska ladda systemkameran snart så ni får lite bilder från kvällen senare. Nu fick jag precis en blöt puss av min lillasyster som skulle gå och sova så hon skulle orka va uppe hela kvällen. SÅ nu tänkte jag skriva om mitt år. Det blir bra! Puuuss


- Min shoppningrunda.




Min shoppning med sis. Inga bra bilder men orkar inte ta några bra, tar så lång tid haha men iallafall det här köpte jag.

Vit tröja med spetsaxlar - Bikbok 100kr(rea)
Grå/brun tröja med puffaxlar - H&M 50kr(rea).
Rött spetslinne - H&M 129kr.
Mörkblå spetsblus - Gina tricot 99kr(rea).
Beige tröja - Bikbok 99kr (rea).
Svart tröja - Monki 75kr(rea).
Tights - Bikbok 149kr(rea).
Jeans - Gina tricot 199kr.
Väskan (Bild tagen från hemsidan) - Accent 199kr(rea).

Fick nästan allt på rea. Gillaaaart!


- Julklapparna.




Sony Ericsson Xperia x10 mini, underkläder, eclipse, toffler, julstrumper, parfym, rött läppstift (inte med på bilden) och sen ett jättesött halsband där det står mitt namn på, sen pengar. Det var mina julklappar det. Bättre sent än aldrig att lägga upp dom. Eller?


- 23.44



Åh vad jag är stressad nu. Eftersom jag gjorde en grej idag på Vårdcentralen får jag inte duscha förän imorgon. Vilket betyder att jag ska det direkt på morgonen, sen får jag hoppas att håret ändå blir lockigt av sånna där rullgrejer som jag börjat använda fastän jag kommer bara ha dom några timmar, annars blir det locktången. Blir dock inte lika bra med den menmen. Sen ska jag bestämma mig för vad jag ska göra, sen så åååh. Hela dagen kommer rinna iväg. Men jag LOVAR att jag ska hinna med att skriva om hela mitt 2010 som jag och My kom överäns har varit ett bra år, förutom nu på slutet men a. Sen får jag se om jag orkar lägga upp bilderna på alla kläder jag spenderat som jag sa idag, måste hitta systemkameran först. Sen blir det sängen och film, mys. Måste ladda mobilen med, den är helt död. Puss


- Diss/Fniss



Vintern - Jag hatar vintern. Är knappt ute längre för man fryser bara ihjäl utomhus. Och vafan finns att göra? Jag hatar, hatar, hatar vintern!
Det är ljust två timmar sen bäcksvart - Skittråkigt. Verkligen. Tänk på sommaren, då är det ljust till typ 11 sen blir det ljust vid 2 - 3 igen på natten. Så jävla härligt!
Plugga på loven - Jag och matte går ju inte ihop satt..

Röda läppar - Sååååååååååååååååååååå snyggt! Kärlek verkligen. Började gilla det i November någon gång men lyckades ha bort mitt läppstift då och har inte orkat köpa något nytt. Fick ett i julklapp nu och a kärlek,kärlek,kärlek. Verkligen.
Spets - Älskar spets, så jävla snyggt.
Rea - Grymt ju. Köpte min älskade väska som jag inte fått i julklapp och vet ni? Nu 200kr billigare. Jag giiiiiiiiillart!


- Bebis.



Vem fan kom på larvet med att hunden är människans bästevän? Hugo bevisar klart och tydligt för mig att det är helt fel, det rätta svaret är katten!


- 16.39



Idag kom den här muppungen hem. Ska ringa henne senare. Idag var det att gå upp tidigt igeeeen, men orkade verkligen inte sminka mig, orkade inte fixa håret. Så upp med det i en bulle sen på med ett par tights, vit halvlång tröja och sen canadan över, myspys. Gick iallafall bra borta på Vårdcentralen och snabbt så det var skönt. Sen efteråt tog mamma ut ett paket från posten, vad fanns där i? Jarrå ni får bild senare. Kom ihåg att hålla reda på de bilder jag lägger ut vad som är vad bara, haha. Ska lägga ut julklapparna, min shoppningsrunda med sis igår och så det jag beställde idag så. Var glada! Har inte bestämt mig om jag ska skriva om mitt år idag eller imorgon men ja, vi lär väl se. Har drömt lite halvskumma drömmar medans jag låg i soffan och sov men nu är jag pigg igen, fryser bara. Hoppas VERKLIGEN INTE att jag håller på att bli sjuk igen!


- 23.28



Eftersom det varit många vänner som tjatat. Så okej då, jag bloggar. Till nyårsafton, hihi. Tvåå dagar till, snäll jag är va?  Sen tror jag att jag skippar bloggenn eller tar en lång paus som jag sa till en vän som frågade om jag skulle börja blogga snart men ni vet, jag ändrar mig ju rätt fort. Så det kanske inte alls blir så. Jag kanske fortsätter blogga varenda dag och blir ÄNNU duktigare än tidigare? Men jag har ju faktiskt hållt på med det här i 3år i April 2011. Intreserad av att läsa om mina andra två år? Sessankarro.blogg.se sök på det isåfall. Äsch, nu väntar sängen. Ska skriva om mitt år 2010 imorgon tror jag, det kan bli rätt kul att sitta och tänka tillbaka på det här året. Sen imorgon ska jag till Vårdcentralen och fixa en grej där. Men ja det var väl allt, har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra på nyår, blir gaaaaaalen! Mamma och jag ska iallafall hämta ut min klänning som jag beställt imorgon så det är nice. Nej nu ska jag sova, var uppe tidigt idag, eller vaken iallafall. Puss på er.


- 22.27

Neeeeej, jag vet att jag inte bloggat. Hade en jättemysig jul och fick allt möjligt. Orkar inte ta foto på allt, eller? Orkar jag? Pengarna är iallafall slut så dom kan ni inte få se, hihi. Var och shoppade med storasyster idag, fick med mig massa tröjor, ett par jeans, ett par tights assnygga. Kärlek! Och sen min älskade väska som jag önskat mig i julklapp men inte fick och vet ni? 200kr billigare var den nu. Fan vad jag älskar rea!

Bjuder på tre fula bilder från webben, haha sitter här i min pjamasjacka och ett par shorts. Myspys.




Vet ni hur mycket jag vill ha tungpiercing? SÅÅÅÅÅÅ SNYGGT!  Tyvärr kommer min mamma aldrig tillåta det och då menar jag verkligen aldrig, tror inte ens jag skulle komma in i huset om jag gjorde en när jag var 18, haha


- Julafton nudå, god jul alla!




Bild från förra julen på sötaste lillasyster.


Dag 23 - Det här får mig att må bättre.



Det som får mig att må betydligt mycket bättre när jag är nere i vissa tillfällen är min kisse. Faktiskt, att bara få ligga mot han och prata av mig till honom. Visst han svarar inte, men hans blick får mig lugn. Och när han puffar på en med nosen som för att säga "skärp dig nu" får mig alltid att skratta även i dom jobbigaste stunderna. Det får mig verkligen att må bättre. Det känns aldrig som någon riktigt förstår ändå i dom stunderna när man pratar med folk, jag blir bara sur så nej, katten är bäst i dom tillfällerna, iallafall för mig.


Dag 22 - Det här upprör mig.

När folk säger en sak till mig en dag och nästa dag är det på ett helt annat sätt. En person har gjort så många gånger mot mig nu och jag har alltid förlåtit men inte igen. Nu får det vara. Blir så jävla sur, börjar alltid gråta när jag är sur också så gråter helt i onödan då med. Men a, det är något jag verkligen stör mig på. Så kom inte och säg en sak till mig om ni ändå inte menar det nästa dag..


Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Ett ögonblick. Som jag verkligen minns. Var faktiskt i skolan, för något år sen. Jag och Johanna var påväg över skolgården. Bort från matsalen. Så smsade du mig. "Ser dig". Började självklart kolla mig omkring och i musiksalen över matsalen satt du, i ett fönster och bara såg på mig. Det är verkligen ett ögonblick jag minns, kommer fortfarande ihåg det. All snö som låg utanför, hur jag vände mig om flera gånger bara för att se om du fortfarande kollade på mig. Och du kollade, enda tills jag gick in genom entrén. Kommer aldrig glömma det, så fort någon ropar på mig där och jag vänder mig, då minns jag alltid det ögonblicket. Hur du bara satt och kollade efter mig. Alltid kommer jag minnas det, alltid.


- Julafton imorgon!



Nu är jag på bra humör igen. Min lillskit är nere, bebis. Sitter och pussar på han nu. Aja, har annars varit barnvakt åt Tindra hela dagen medans mamma fixat i huset och allt tills imorgon, julafton ju! Ska prata i tele med Dennis hela kvällen har jag bestämt, så jag är lugn. Är så ivrig, som en 7åring fortfarande. Hihi! Well, ska göra min och Mys tradition med. Smsa varann från 23.50 till 00.00, haha! Puuuuuss.


- ..

Faaaaaan vad jag är arg nu! Hatar hundar. FUla, äckliga, slämmiga eeuuuw. Nu har en sån äcklig fitt hund jagat upp min älskade kisse i ett träd igen. Dö, dööööö fan! Det är vinter, det är minusgrader och han kommer inte ner. Kul, fyfan vad kul. Jävla fitthund, ska ha ihjäl jäveln. Kul jul, skitkul.. JÄÄÄÄÄÄVLA HUND, HATAR HUNDAR!


-21.02



Halloj. Snart julafton! Glad. Har panik över vad jag vill göra på nyår. Vad vill jag göra?! Åh, har iallafall lovat Johanna att kolla runt lite bland vännerna vad dom ska hitta på. Får se vad det blir. Har i vilket fall vart barnvakt åt världens sötaste lillasyster hela dagen, mamma har varit hos frissan och handlat en massa till julafton. Gud vad jag börjar längta nu. Två dagar kvar, bara att hålla ut. Måste få tag i Johanna också, ska prata med henne om en grej. Har annars handlat lite nytt till gaderoben. BH;arna fanns knappt några i min storlek som jag ville ha, fuck dom. Beställde hem två iallafall,behövdes verkligen. Rensade ju ut min gaderob för några veckor sen, 8 BH:ar bara kastades ut. Asfina och verkligen favoriter men, ja. Dom kan ju inte ligga kvar i gaderoben när dom är för små. Beställde hem min älskade klänning med, som jag ska ha på mig på nyår vad jag än gör och med lockigt hår till. Såååå snyggt.
Puss på er, nu väntar duschen!


- 12.31



Är barnvakt åt världens sötaste lillasyster medans mamma är hos frissan. Åh vad jag håller på fram och tillbaka om mitt hår förresten, jag har ju bestämt mig för att permanenta det till våren. Och nu vet jag inte om jag vill lägga i slingor först eller inte. Vad vill jag ha för slingor isåfall, guld eller ljusa? Tror jag satsar på guld men ååh, jag kan inte bestämma mig. Haha, är så rädd om mitt hår också. Blir det fel kommer jag dö. Well, ska snart rensa bilder på datorn. Känns som det börjar bli lite för mycket. Och Tindra sitter just nu på golvet nedanför mig och leker med sin barbie häst, hon är galen i hästar. Så jävla gullig! Puuuuuuss


- 00.16



Sitter och borstar tänderna med Aldin i telefon, sen om någon timme ligger väl jag förmodligen och myser i min säng. Längtar! Galet trött ikväll, haha.


- KLAR!



Japp, nu är jag iallafall klar med alla mina julklappar. Nu är dom inslagna och ligger på min säng. Har varit och forskat lite bland mammas och jag är säker på att innehållet i ett paket är Eclipse, så ska pressa den på julafton. Absolut bästa filmen av Twilight och New Moon. Och aa, det var väl det. Pappa har haft problem med att hitta mobilen jag önskat mig i affärerna, men har kollat runt på internet nu och hittat vissa ställen den ska finnas på. Så ska messa han nu. Annars sitter jag här med missen i knät. Hela dagen har jag varit i Södertälje med mami, kollade aldrig piercingen. Vi orkade inte, haha var så jävla kallt så vi drog hem direkt efter vi var klara. Det var väl det. Puuuuuss


- I vår smäller det.



Nu har jag bestämt mig. I vår ska jag permanenta håret, fyfan vad fint det är! Och jag har inte bestämt mig om jag ska lägga in ljusa slingor först eller inte, men tror jag skippar det. Tänk vad fint det kommer vara i sommar på stranden, när man är brun och åååh, kan knappt vänta! Så jävla snyggt. Men ni vet ju hur jag är, ändrar mig hit och dit hela tiden. Men det här tror jag i n t e att jag ändrar på, i april eller maj kör jag på det nu då!


- 23.03



Åh vad jag vill ha sommar igen. Fastän med klarblå himmel, inte massa jävla moln! Well, sitter här och pratar med storasyster på fb. Och massa annat folk på msn. Chillpill. Har gett upp med att smsa med mobilen jag har, man måste radera efter 2sms och det tar bara för lång tid. Pluss att jag inte kan lägga in nr så jag har ingen aning om vem någons nr är, förutom dom jag hade sparade på simkortet som jag sparade för hundra år sen typ. Alla är ju inte så bra som jag så dom har samma nr i all evighet. Skönt det ska bli med ny mobil iallafall. Jag råkar nämligen veta att jag ska få en i julklapp, hihi! Imorgon blir det julshoppning, nu får vi hoppas att mina pengar räcker. Vi håller tummarna. Puuuuuuss


- Outfit för julafton.



Allting är från Nelly och ja, såhär skulle jag lätt vilja se ut på Julafton! Helt svart och sen med röda örhängen och rött armband som piffar upp allting. Snyggt om ni frågar mig!


Dag 20 - Den här månaden.


HAHAH! Snyggt va? Gjorde den själv i paint precis. Skicklighet! Haha nä skoja, fyfan vad ful. Men kööör bara. December har väl varit en helt okej månad. Bortsett från att det är så himla kallt och all jävla snö som jag hatar, verkligen. Den når fan upp till rumpan snart, skojar inte. Menmen, i skolan har vi övat för fullt till julkonserten och alla luciatåg. Det är ju chill i skolan i December vilket jag tycker är skitskönt.  Så himla kul att köpa julklappar också till alla, eller är det bara jag som tycker det? Jag skulle kunna gå runt i flera timmar och göra det, haha. Och det är så mysigt när dom gör julfint överallt. December har varit bra, vi har ju dom roligaste dagarna kvar, Julafton och nyyyyyyyyyyyår!


Dag 19 - Detta ångrar jag.

Det jag ångrar mest i mitt liv är absolut för privat för att skriva här. Det är ioförsig det mesta när jag nu tänker efter. Så vi säger såhär, det mesta jag ångrar är att jag gör saker för snabbt. Innan jag ens hinner tänka varför. Jag gör saker innan jag tänker efter. Jag håller alltid kvar vid två saker, väljer aldrig. Jag vill både ha kakan och äta den. Vilket har förstört mycket, men. Jag har mig själv att skylla satt, det får bli ändring med det där. Kanske ett nyårslöfte? Eller? Vem vet.


- 17.08



Varit i Tumba med mami och lillan idag en stund. Var helt död när jag gick upp så gick osminkad där och i en alldeles för stor skinnjacka, haha jaja, skitsamma. Var för kanske en timme sen nere och släppte ut min mosters hund och busade med han i snön lite. Snart är det käk här hemma och efter det ska man träna en timme. Ska kolla vem det är som ringt mig på mobilen 68573423 gånger satt, hörs senare! Kyyyss.


- 21.42



Gammal bild.

Dagen idag har varit lugn. Usch, nu har jag gamla minnen på hjärnan. Pratar iallafall med Hampus i telefon. Sätt klart hela säsongen på Tusenbröder med, bääääääästa filmen! Jag lovar. Ska pressa Johanna att se den någon gång, haha hon måste se den! Well, har tränat idag med. Vad ska jag skriva? Var ute och åkte pulka i snön med Tindra med ,hur mycke snö som helst. Och jag har inte köpt klart alla julklappar heller, bajs på det. Har ingenting att skriva, känner mig jätte osocial mot Hampus med satt herråååå!


Dag 18 - Min favoritfödelsedag.



Bild från när jag fyllde 13!

Måste nog säga att det var när jag blev 13. Det var absolut bäst. Bästa tiden i mitt liv också. Hade de människor jag behövde, ingenting var fel. Allt var bra. Fick bra presenter också allting. Hela dagen i skolan var det fotbollstunering, så gick runt och kollade på den hela dagen i skolan så det var också chill. Jo, det var nog den bästa födelsedagen! När jag blev 12 hade jag och F precis gjort slut, så det var ju en katastrof. Och iår när jag blev 14 var det bara kaos, riktigt kaos med allt. Så nej, 13 var bäst! Dom andra kommer jag inte ihåg så mycket av, förutom när jag blev 7. Då väckte mamma mig i sängen med presenter, massor! Och jag fick en sån där barbie häst jag önskat mig, dåå var jag galet glad! Haha, sen åkte vi till skolan och där hissade läraren flaggan som varje gång när någon fyllde år och sen fick man ett häfte med en dikt som hon skrivit och massa teckingar som de andra ungarna gjort, nawi. Gulligt allting var när man var liten.


Dag 17 - Mitt favorit minne.



Ett minne. Klart som fan jag säger Björkö iår, det var grymt. Visst, resan dit var lite halvseg. Men när vi väl var där, rusade in med Johanna för att välja rum. Tyvärr fick vi rummet brevid lärarna, men tur som vi hade sov dom i andra korridoren. Tur var väl det, för i våran korridor var det verkligen liv hela natten. Haha! I vilket fall, vi kom dit. Var först inne i vårt rum och chillade. Jag, Johanna, Diana och Madde. Hade väl någon lektion och lala. Sen badade vi, jag bara kom igen nu badar vi! Så när vi skulle ner dit och ta några vattenprover till NO:n var jag, Diana och Madde klara för att bada. Och jag var först i! Och fyfan vad kallt det var, haha årets sista dopp var det allt. Och det var så sjukt läskigt, vi gick ut en bit sen fastnade man och åkte ner, skitläskigt men ändå kul. Vi tävlade om vem som kom längst ut, det blev Madde haha. Alla retades med mig för att jag var FÖR KORT, inte alls för man åkte ner under vattnet man bara men jovisst, haha. Sen duschade vi och kom försent, Lena fick damp på oss. Sen släckte vi lyset i korridoren, och sprang som galningar jag och Diana. Det var skitläskigt men så grymt kul, vi såg absolut ingenting och sen bara sprang vi in i varann, haha! Sen kom fler personer dit. Sen så skulle Johanna och Matte köra pingis med mig som dom verkligen pressade, men jag tröttnade och gick till sångmuppar istället. Det vill säga  Diana, Gustav och Isak. Däär kom gamla känslor tillbaka och lala. Sen fortsatte dagen skitbra. Förstod ganska snabbt att det här Björkö verkligen skulle bli bra. Sen verkade det inte bli något med niornas fest. Så jag och Florence fick panik och sprang runt som galningar för att försöka få igång nått själva, Johannas typ cd slutade fungerade, ingen hade högtalare till mobilen och allt blev fel. Men precis då kom niorna och sa att dom fått igång allting, så vi drog upp dit. Dansade ett tag, sen drog jag ut när typ Gurra drog sen började folk gå därifrån en efter en. Så det blev lite dött. Jag, Florence och Vera gick och la oss mitt i gräset och bara kollade på himlen, skitmysigt. Stjärnfall såg vi också. Sen åkte det runt en satelit eller vafan det nu var där uppe, frös som fan så fick låna Gurras tröja. Haha då var Johanna surig och påminde att jag hade fått låna hans tröja när vi gick i femman och var där också, så vi pratade lite gamla minnen. Menmen, sen tyckte jag och Florence framförallt att det blev långtråkigt. Så vi drog in, dom andra följde med. Sen började jag och Matte köra lite fotboll och sen hängde folk på en efter en. Tillslut var vi hur många som helst där utanför, hade skitkul. Var as pigg och sprang som en dåre, vi hade verkligen en kul kväll! Sen drog vi oss tillbaka. Jag, Johanna, Diana, Florence och Vera var inne hos Gurra och Isak och chillade med dom. Sen bestämde jag, Johanna och Diana att sova kvar där. Blev lite pinsamt när vår lärare kom in och bad Gurra vara en gentleman, hahaha! Jaja, vi hade en grymt kul kväll där inne. Isak med sitt tänd/släck, haha. Och när Johanna tog Isaks klubba så han tappade sin andra eller va det var, så letade han överallt efter den men inte under sängen, där Johanna sen hittade den. Sen vi bara, Isak vafan säger du om någon kommer upp och frågar vad du håller på med? Att jag går i sömnen så rufsade han till sig i håret, HHAHAHA! Dog av garv, så bäst. Isak stod verkligen för underhållningen, klockren kille. Diana låg över mig och  Gurra och vi typ slog i hennes säng, våningsäng och hon sov överst. Hon var jättesur och Diana är verkligen aaaaaaaldrig sur annars, så det var kul att retas med henne. Sen drog Johanna och Madde ut. Så det blev bara jag, Diana, Gurra och Isak kvar.  Sen kom Nattis och Elin och hämtade mig också så drog ut med dom. Var skittråkigt ute, vi fick inte upp några lärare eller någonting. Satt ett tag inne hos Felicia och dom i hennes stuga och småpratade lite. Sen drog jag och Johanna oss tillbaka, haha och när vi skulle in genom fönstet. HELT SJUKT! Johanna typ snubblade in, så snubbla jag efter och ramla rakt i någon jävla resväska som stod där, ajj. Haha sen höll jag mig inne resten av natten. Jag, Gurra och Diana delade säng. Diana sov vid våra fötter och gnällde, haha sen kom Adde också in och skulle ligga där. Fullt i den sängen blev det allt. Men what ever, klockan fyra på morgonen hade dom i rummet brevid damp på oss. Gurra och Isak satt och spelade gitarr och sjöng bamse och lilleskutt, hahah alla typ slog i väggen och allt. Sen somnade jag någon timme, alla bara du sov hela natten man bara men nej?! Slutade med att klockan sex väcktes man av att Johanna skulle damsuga, fick damp på allt och gick ut och la mig i korridoren och sov där en halvtimme. Sen rullade dagen på, frukost, musik lala. Aa vanliga. Mycket kan hända på ett läger, och helt klart var det här bästa Björkö. Absolut bästa!


- 22.36



Igår natt sov Johanna här, vi låg och såg på film as länge. Haha, jag råkade somna i soffan och då låter den muppen mig ligga kvar där utan att väcka mig, bara för hon ville ha sängen för sig själv. Ego eller vadå?! Haha, jaja. Sen gjorde vi ingenting speciellt idag. Tror jag börjar bli sjuk igen, fuck. Annars då, har sätt Robinson finalen. Fyfan vad bra att Erik vann, söt som sjutton med! What ever. Pratat med Aldin i telefon också, haha och skrattat åt hans bror i bakrunden. Så kan det gå. Imorgon vet jag inte vad som händer, på måndag skipper jag avslutningen och drar med mami och lillan till Södertälje, blir nog lite julklappar och sen ska jag på återbesök med piercingen som jag inte varit på än, haha men spela roll. Den är skitfin satt! Nu blir det iallafall Tusenbrööööööder! Gilla galet, puuuss.


Dag 16 - Min första kyss.

Min första kyss var tillsammans med min första kärlek, det var extremt mycket känslor inblandade så det är bland det bästa minnen jag faktiskt har, haha. Vi låg inne i min säng och kramades, sen hände det bara sådär. Var det bästa jag varit med om just då. Och med världens finaste och goaste kille som jag tyckte grymt mycket om, så det var skitbra!  Måste påpeka att ingen kille jag kysst efter han kan kyssas så, ingen har gett mig den där känslan som den gången. Kanske är det för det var första gången, det var speciellt. Eller? Vad tror ni? Haha.


Dag 15 - Mina drömmar.



Det är klart jag har drömmar. Jag kommer på fler och fler saker jag vill varje dag. Ibland slår mig tanken att bara göra som alla andra, gå klart gymnasiet sen börja jobba på något skitjobb direkt efteråt bara för att få pengar, fiesta galet om helgerna och bara som vilken ungdom som helst. Ibland vill jag fortsätta plugga utomlands. Ibland vill jag studera och då bo i en studentkorridor. Tror det är skitkul! Och mest det jag vill nu.  Annars tror jag att jag vill vara skådespelare, det är något jag kommer mer och mer fram till. Jag ääääääälskar att spela olika roller. Jag brukar driva med mina kompisar och göra det oftare och oftare, jag säger repliker och massa skit bara sådär och vet ni, dom tycker jag är grymt bra på det. Diana sa en gång, vadå spelade du teater bara nu igen?! Haha, och dom orden kommer oftare och oftare. Men hur lätt är det att lyckas där? Det är bara drömmar. Annars vill jag bli psykolog eller fotograf. Men allra helst vill jag nog faktiskt bara leva ett vanligt svensson liv. Jag vill hitta killen i mitt liv, gifta mig med honom, skaffa barn med honom. Få min lilla Emilio som min son ska heta. Skaffa den där stora lyxvillan, skaffa bil, haha hur fan jag nu ska kunna köra den. Och skaffa hund, en söt brun shetland sheepdog som ska heta Nikita. Lämna mina ungar på dagis, jobba, hämta dom, laga mat tillsammans med min kille och sen äta med dom alla, ha dom där filmkvällarna och sen sova tillsammans med han. Men ungarna och allt kan gärna vänta, jag vill bli stor. Och bo tillsammans med den där killen, det är det jag skulle vilja allra mest just nu, tror jag.


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Redan visat, bara att kolla ner lite!

Dag 13 - Min vecka.

Började med att jag gick upp 04.45 (i måndags) åkte till skolan med Johannas mamma trekvart senare där man mötte klassen på parkeringen. Sen hoppade vi in i de bilar vi skulle åka med och hade luciatåg hela dagen. Tre på morgonen, ett på eftermiddagen. Åkte också pulka med Flossi och Seffi och slog i hela rumpan, men kul hade vi haha! Måste säga att jag också hade varit sjuk sen i fredags, var inte bra då än heller. Så rösten var helt pajjade sen och hostade som fan, så blev hemma hela veckan. Har legat och kollat igenom hela Tusenbröder med mamma, grym film! Vi har sista delen kvar nu, ska se den ikväll tror jag. Men sen idag var man i skolan, kul att träffa alla en sista gång innan jul. Det var väl en bra dag, blev mulad som fan så kommer säkert bli sjuk nu igen. Kul, verkligen. Nej men det var väl de, i helgen vet jag inte vad som händer. Sover jag med Johanna blir det nog henne imorgon, sen på söndag ska jag vara barnvakt eller om jag och Tindro skulle följa med mamma, det blir juuuuuuulklappar!


12 - Min handväska.

I min handväska? Haha ja vad finns i den. Nej men det är olika. När jag bara är i skolan är det väl papper och skit, tuggumi, smink, hårborste, hörlurar, vantar finns där i den här tiden av året. Och när det är vinter ligger faktiskt alltid busskortet i jackfickan och skåpnyckeln också. Vet inte varför, det är lättare att ta fram grejerna. Mobilen är alltid i handen! Ska man däremot till stan eller något hamnar busskort i plånboken där pengarna finns också i väskan. Så är det!


Dag 11 - Mina syskon.



Jag har tre syskon. Vi kan börja med mina två äldsta som är mina två helsyskon. Min storasyster är 23 år och storebror 21. Är uppvuxen med dom, har många minnen sen vi var yngre. Numera bor Rebecka i egen lägehet tillsammans med sin pojkvän och Niklas bor här hos mamma.



Sen min lilla bebiiiiis. Min halvlillasyster Tindra, på mammas sida. Har varit med henne varje dag i nästan 2år nu i Januari. Fastän hon går en på nerverna ibland så är hon världens underbaraste. När hon kommer rusande mot grinden när man kommer hem och kramar en och ska pussas, gullis.

Det var väl det om mina syskon, vet inte vad jag ska skriva mer riktigt? Jag älskar dom alla, galet mycket iallafall.


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.



Nu kör jag alla dom här grejerna, från 10 - 16 eftersom jag inte gjort dom. Det här hade jag på mig idag i vilket fall, linne kommer från topshop, fått det av syster. Sen midjekjol från H&M och några vanliga tights. Sen hann jag inte fixa håret, sov med bulle så ja, det var lite rufsigt men det funkade, Matte tyckte jag var gullig iallafall.


- 16.30



Hallå. Ingen uppdatering, men har varit så in i helvetes sjuk så a, hade ändå ingenting roligt att skriva om. Kommer bomba min blogg ikväll, haha ska göra alla dom där grejerna jag inte gjort som jag skulle gjort varje dag. Blogg.se var ju fuck up igår så kunde inte blogga då, ledsen. Ikväll kanske jag sover med Johanna, vet inte riktigt ännu. Sista dagen i plugget för mig, jag pallar intee avslutningen på måndag. 1 och en halvtimme med sång? Nja, ligger nog hellre hemma och sover haha, så det lär bli så. Skolan idag var chill, på svenskan hade vi bild istället så vi delades in två och två. Blev med Jojje. Sen fick vi en julsång som vi skulle rita något till, haha vi fick rudolf med röda mulen. Lite smågullig bild blev det. Sen kom Dennis till skolan efter det, så hälsade på han. Hade tänkt mula han men han hade snackat ihop sig med Olle så det gick helt åt helvete. Sen tror jag det var fler killar med också? Well. Jag, Flossi, Seffi tror Tove och Diana också var med mulade sönder han iaf, skitkul var det!

Sen kom Anton och skulle kasta snö, han bara att han kunde mula mig ju, medhjälp hade han också. Man bara syyyynd! Såg ut som ett monster, helt fuck up hår och sminket bara rann, haha men killarna sa att dom sätt värre så det var ju bra det. Sen väntade Aldin och några på oss, så pratade snabbt med dom. Sen drog dom vidare. Blev kvar i skolan ungefär i en timme med Johanna, Diana, Anton och Emil. Jag mulade sönder Anton, haha han bara puttade ner mig i snön så lyckades jag rulla över han på något sätt så han blev heeeeeeeelt söndermulad, klockren! Tyvärr drog ju han iväg med mig sen så jag frös ihjäl, kul. Nu kommer jag bli sjuk igen säkert menmen. Varm dusch blev det iallafall så fort jag kom hem, mys!


- 20.38



Det har varit en lång dag med klassen, men riktigt kul. Visst har det blivit lite dålig stämning då och då, haha mellan mig och Diana mest idag tror jag men haha ja. Käkade tillsammans med Florence, Seffi och hennes mamma. Sen hade vi hört att dom skulle se film i skolan, men Harry potter? Man bara palla, det var inte den dom hade sätt då men någon sa de till Florence satt a, fattade inte men a. Skitsamma, så vi kom överäns om att vi skulle dra och åka pulka. Så vi åkte runt till leksaksaffärer i Tumba men dom var slut, så vi drog till Ica maxi för att köpa en. HAHAH! Sen åkte jag typ 1gång, slog i hela jävla svanskotan när vi vurpade. Kan inte sitta, aaaaajj. A. kul. Förskyld som fan och ont i svanskotan. Det kunde vart lite bättre men a,måste påpeka att jag skrattade så jag grät idag under bilresan. Diana är sjuk, öppnade bildörren och skrek som en och annan dåre och haha a, vi skiter i varför men kul var det!


- 20.27



Då var lucia med klassen avklarat! Whiiiihi. Var i skolan 05.45 idag, Zzzz. Haha, sen åkte jag med Florence och hennes mamma tillsammans med Diana och Binta till något hotell i stan. Det lät förjävligt. Falskt och jag vet inte vad, HAHAHHA GLÄNS ÖVER SJÖ OCH STRAND! Hahhaha, minne för livet. Vi sjöng helt fel ton, alla i publiken bara började garva och hahaha, guud! Och vi fick inte börja om förän efter 1vers, shit. Aja, stod längst bak först men flyttade fram till Florence för vi behövde varandra lite, det går grymt mycket bättre då. Så stod med henne dom två andra luciatågen sen sista stod jag längst bak, haha min röst var ju helt slut då. Så gick man brevid Gurra och då spelade det inte så stor roll eftersom han ändå överröstade mig med sin jävla basstämma. Vet ni förresten att Aftonbladet skrev om oss på sin hemsida efter vi varit på ett ställe?! Grymma vi är.

Sist var vi i Älvsjö. Gustav och Isak sköningar satt och drog lite roliga skämt, haha. Man kan ju undra om våran lärare uppskatta dom lika mycket som jag, Johanna och Diana? Haha Men a. Jag, Diana, Gurra, Isak, Nanna och Binta åkte hem med Johannas mamma hem sen, rätt rolig bilresa faktiskt, haha! Men a, kom hem annars. Ska sova snart. Tror jag blir hemma imorgon för plugget, kan inteeeeee prata ett skit och huvudet värker. Men inte bestämt mig, beror på hur det är imorgon. Kyyyyssar


- 20.32



Halllå. Seg uppdatering, men är sjuk. Så då får det faktiskt vara så. Ingen aning om när jag ska börja med dom där en grej för varje dag, inte ikväll iallafall. Ska sova tidigt. Ska upp halv5 imorgon tror jag, heeeeerregud! Men så är det att gå i musikklasser i Björkhaga, jävla luciatåg.. What ever, hade luciatåg i Högalidkyrkan idag. Vet inte riktigt hur det gick, känns som det var dubbelt så bra förra året när de andra niorna var med iaf, haha. Sen var nästan alla sjuka eller hade varit sjuka så rösterna var inte det bästa. Men det gick bra ändå! Jag hostade däremot 5gånger typ under konserten, inte bra. Haha pinsamt att jag var den enda som hostade och precis innan vi skulle gå in hade jag turen att få en ögonfrans i ögat så var helt svart men skitsamma, kör bara. Asså galet mycket pengar vi tjänat idag, 150 spänn per vuxenbiljett och 20för barn och det var 700 pers där ikväll?! SHIIIIIT ASSÅ! Vet ni förresten vad jag stör mig på? När folk inte sköter sig själva, alla bara gnäller på allt och alla. Var massor med sånt skit idag i korridoren, fuuuuck it. Har annars kommit ut ur duschen precis, nu ska jag tvätta bort det smink som inte försvunnit, sen fixa med mitt hår så det blir lockar tills imorgon och a, det var väl de. Smsar med lite socialt folk med så det är chill. Puuuussisar


- Tidsfördriv.

Vad heter du?: Karolina Linnéa Pettersson.
Hur gammal är du?: 14.
Vem ringde du sist?: Aldin.
Vem ringde dig sist?: Philip.
När duschade du sist?: Igårkväll.
Vem pussade du sist?: Ingen aning, haha. Hugo? ;)
Vilken låt lyssnade du på sist?: Någon låt vi ska ha på vårt luciatåg som Diana sjöng, hon är grym!
Vem berättade du något hemligt till sist?: Johanna.
Vem kramade du sist?: Lillasyster.
Vilken tid vaknade du idag?: Först vid halv7, sen 11.
Är du förälskad?: Haha mina känslor för han är som en bergodalbana tyvärr.
I vem?:
Senaste person du träffat ute:
Asså bara utomhus? Isåfall alla i skolan? Eller?
Vad stod det i det sms du fått sist?: Svara! Från Johanna.
Senaste person du pratat med: Hampus i tele, nu.
Vilket humör är du på just nu?: Varierar från varje sek.
Personen du senast tänkte på: Hampus, pratar med han.
Dagens finaste: Mamma.
Dagenst roligaste:
Philip, haha!
Dagens lycko person: Ingen?
Dagens katastrof: Min jävla förskylning!
Vad gör du?: slösar min tid på det här tråkiga..
Vad har du på dig?: Mitt spetsnattlinne från gina. Älskar!


- 22.33

Sitter och har frågestund med hundra människor känns det som. Många skratt och pinsamheter men what ever, är man med i leken får man leken tåla. Eller? Jodå. Messar bland annat med Philip, vet ni. Han ringde mig i Torsdag, fick samtal från Göteborg! Lite måste man skryta med det, haha. I vilket fall, vart hur snopen som helst. Bara smsat med han sen vi sågs på Gotland för två år sen. Men det var kul!


- 21.52



Jag är på förjävla dåligt humör ikväll. Humörsvängningar. För en stund sen var jag så jävla sur, nu är jag ledsen men skulle aldrig säga förlåt. Nja, livet är jobbigt ibland. Jag är sur 3veckor varje månad och glad 1vecka, den jag har mens! Haha stört men typ sant. Varit hemma idag, kan knappt prata. Halsen är fuckad, gör skitont. Förskyld. Och vi hade genrep hela morgonen bara, musiklektion efter lunch sen SO. Oj vad bra det hade varit att gå för mig.. Äsch, tur att jag stanna hemma! Imorgon blir det basar som varje år, tradition typ. Well, får hoppas att jag är piggare då. Idolfinal ikväll tydligen också, har inte sätt ett piss på idol. Hejade på Daniel i början, men han åkte tydligen ut jättetidigt också? Och dom här som är kvar, njaa bryr mig inte speciellt. Pusshej!


- 21.38



Haha vet ni, efter jag skrev det där inlägget om Nellsie kom Hugo upp och puffade på mig, som hallå jag finns. Gubben min! Hela förmiddagen idag har vi övat stå och gå inför luncia konserten på Söndag. Skittråkigt. Fick iallafall stå näst längst ut på ledet näst högst upp så det var chill. Förra året stod jag längst fram ut på kanten, haha men den platsen fick Flossi ta över iår. Går inn med Isak iallafall och ut med Gurra. Men det kan ju ändras på söndag. Hatar ibland att vara sopran 1, får alltid gå med någon av killarna då. Och det låter helt knäppt att gå brevid en bas, haha. What ever, efter det hade vi engelska. Jag hade inga böcker eftersom dom låg hemma, jag och Diana hittade stjärntecken i hennes bok iallafall. Tvillingar är nyfikna, älskar att lära sig saker och smarta (Känn på den!) haha och sen håller dom på med mycket saker på fritiden. Tydligen.

Sen hade vi lunch, kändes som lunchen var hundra ååår. Sen NO hela eftermiddagen, trist men vafan. Gjorde klart 8 gmål till Kemin iallafall. (y) Sen stannade jag och Johanna kvar i skolan en stund. Johanna var inne på slöjden och jag satt vid entrén tillsammans med Diana och Mysan. Vi gick runt och kollade på alla skolfoton, många skratt! Haha. Well, efter det åkte jag bara hem. Pussade på min lillasyster som blivit helt Karrokär och hade stått vid grinden ett antal gånger idag och väntat på mig, söötan! Igårkväll stod hon också och vänta tills jag var kvar innan hon gick och la sig hos mamma. Gullisen! Jaja, har tränat också och duschat. Nu ska jag ringa Aldin en snabbis, haha sa att jag skulle ringa han för en halvtimme sen om typ 5min. Stackarn. Puuuuuss!


- Ett ögonblick.

Ett ögonblick. Vad ska jag säga? Det finns så otroligt många jävla ögonblick som man lagt på minnet, som betyder enormt mycket. Men jag väljer att skriva om min gamla katt, en katt jag aldrig glömmer. Hon blev inte ens två år gammal. Hon blev påkörd, vad är det för fel på idioter som kör på en katt? Har dom inte ögon och se med. Och jag vet väl fan jag med att en katt kan komma rätt upp i vägen och man inte hinner och lala, men för mig är det omöjligt. Det är sjukt att förstå den saken. I vilket fall, den dagen hon tog fångade mitt hjärta minns jag så himla väl.

Jag och Johanna skulle sätta oss och se på film. Hennes katt hade fått tre ungar. Johanna tog ungen dom skulle ha kvar, deras gula luddiga söta Trisse. Jag fick en spräcklig bråkstake som dom kallade Misou. Hon låg där brevid mig och bråkade med mig, flög på min hand, bet och rev lite. Jani vet ni som har katter, så som kattungar gör. Hon var så sjukt söt. Sen la hon sig plötsligt ner vid min sida, spann som en dåre. Och så mötte jag ögonen, dom där gröna ögonen. Den där blicken. Och hon fångade mig direkt. Jag viskade för mig själv och henne. Jag ska ha dig. Då slickade hon mig på handen och tittade på mig och blinkade. Som om det var meningen. Meningen att jag skulle ha henne. Hon somnade där sen. Världens finaste kisse som fick namnet Nellie, som bara var min, min alldeles egna lilla bebis som jag skulle gjort allt för. Världens bästa, finaste katt som någonsin funnits.



Bilderna är från den dagen, då hon klev rakt in i mitt hjärta.


- Om jag kunde..



Om jag kunde skulle jag skicka de där smsen som jag skriver men som bara hamnar i utkast.
Om jag kunde skulle jag berätta allt till dig öga mot öga.
Om jag kunde skulle jag sluta vika av min blick då du möter den.
Om jag kunde skulle jag gå fram och hålla om dig, aldrig släppa.
Om jag kunde skulle jag skrika inför hela världen att det är dig jag vill ha kvar.
Om jag kunde skulle jag dra tillbaka tiden och ändra på felstegen.

MEN jag kan inte skicka de där smsen för jag vågar inte.
Jag kan inte säga allt till dig öga mot öga, orden kommer inte ur munnen på mig.
Jag kan inte hålla fast blicken vid dig, tror du jag vill att du ska tro att jag fortfarande saknar dig?
Jag kan inte gå fram och hålla om dig, är rädd för att få diss.
Jag kan inte skrika inför hela världen att det är dig jag vill ha, skulle aldrig erkänna det för mig själv längre.
Och jag kan inte dra tillbaka tiden men om jag hade kunnat, hade jag gjort det för länge sen.
Redan den där dagen då allt gick i tusentals bitar som vi byggt upp tillsammans.


- Min bästevän.

Skrev aldrig om min bästevän igår ju. Och min tro som jag skulle skrivit om imorgon skipper jag. För jag har faktiskt ingen tro. Om jag var tvungen att säga nått skulle jag väl såklart kristen, men jag är faktiskt ingenting. Så vi skiter i den imorgon och kör ögonblicket då istället och nu kör vi bara på min bästevän idag..



Min allra bästevän är Johanna. Hon känner mig rakt igenom. Hon finns alltid kvar, hur fittig jag än är. Och tro mig, det här året har jag verkligen varit sjukt dålig. Man gör inte som jag gjort utan att prata igenom ordentligt. Men jag har henne kvar här idag, och skulle inte byta ut henne mot någonting annat. Den bruden är klockren. Helt underbar. Fastän hon går en på nerverna ibland. Växlarna humör har verkligen hon. I vissa tillfällen är hon världens barnsligaste och slutar inte fastän man säger det 153123495 gånger, utan bara skrattar. I andra sekunden sitter hon och är skit låg, muttrar bara. Haha hjääärtis! Och något speciellt minne? Man har väl några tusentals om man suttit ihop med varann sen blöjjan, eller? Och visst har vi bråkat. Typ två gånger när vi var små, om någon skitsak. En gång när jag var tillsammans med F och vi typ aldrig träffades pågrund av det. Och sen nu i höstas pågrund av ännu en kille, snacka om att jag var låg den veckan. Fatta att jag och Johanna ignorerade varandra totalt i en vecka pågrund av en kille?! I plugget, överallt? Så jävla sjukt. Inte värt det ett piss. Så heeeeerrå, det var sista gången! Jag håller Johannas hand i med och motvind och släpper aldrig, det kan jag lova. Skulle aldrig klara mig utan henne, jag står inte på egna ben, en del av all min kraft är tack vare henne. Skulle vara så sjukt jävla vilsen utan henne. Jag älskar henne iaf, något otroligt mycket.

Ska inte glömma Diana heller, en annan tjej som står mig sjukt mycket närmre hjärtat än de andra vännerna. Jag älskar dig mitt lyckopiller!


- 23.33

Dagen idag var väl okej. Hände ingenting särskillt. Har varit skit duktig på lektionerna idag tycker jag. Jag och Diana hade ju lite kul, vilken deal? En deal, vilken deal? En deal. HAHAHHA! Tror jag dör, well. Ingen fattar förutom hon och jag menmen. Jag och Johanna tog bussen hem, träffade Petter och alla dom där på bussen. Pratat med Aldin från och till ikväll igen. Sitter just nu och skriver med Hampus på facebook, vi typ pressar car town. Jag fattar absolut ingenting och Hampus bara mobbar mig och säger att jag ska växla men jag får ju förfan bara minus poäng hela tiden. Damp! Well, nu ska jag möta honom. Brumbrum, hahaha nej driver men fan! Puuuss


- 22.06



Sitter här och pratar med Aldin i tele, gjort de hela kvällen ungefär. Han är fett dum mot mig just nu och han tycker jag är överkänslig, haha! Idag har det inte hänt någonting särskillt i plugget. Lektionerna har väl rullat på som vanligt, vi böt platser på NO:n. Diana och jag var lite sena så säger hon till Diana att sätta sig mellan Johanna och Matte, bääästa platsen! Haha, så hade hon glömt bort att fixa plats åt mig så jag fick välja själv. Satte mig då i hörnan brevid Matte så det var nice. Annars då, inte hänt någonting. På gympan fixade jag värsta brännsåren på armbågarna, skickligt Karro skickligt. Svider som fan! Det var min dag, orkar inte skriva om den i något annat inlägg. Skit dålig punkt tycker jag menmen. Nu ska jag fortsätta snacka i tele, jag är fett arg på en människa så han måste lugna ner mig. ha det bra!


-



Nu väntar sängen ska bara måla klart mina naglar, de blir svarta den här gången! Dagen idag har varit lugn, som de flesta andra söndagar. Varit ute och åkt pulka med lillasyster som bara ville åka med mig och inte mamma, haha. Sen har jag varit hos min mormor, pratat med henne om lite allt möjligt. Tränat sen har det blivit film resten av tiden. Slagigt in lite julklappar med men kisse ska ju bara slänga sig i pappret och bråka satt ja, haha det gick sådär. Pratade med Aldin en stund i  telefon men min mobil dog så han kommer säkert tycka jag är största dissaren men jaja. Imorgon är det skola igen i vilket fall och mitt hår ska vara lockigt, gillaaaaart! Kommer säkert bli söndermulad så det blir rakt igen, kommer få damp då. Men nu ska min mamma ha datorn, hon har skaffat facebook, sitter  typ och pressar. Största muppen. Puuuuss


Dag 5 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek? Kärlek kan ju båda vara kärlek till vänner, familj, husdjur, mobil, pojkvän m.m men för mig är kärlek när man verkligen älskar någon och att själv bli så högt älskad tillbaka. Det är kärlek! Känna den där känslan av att man skulle göra vad som helst för den, hur man blir så jävla glad bara av att den människan finns i ens närhet. Men, folk som inte har fått känna på den känslan. Förlåt, men ni har nog ingen aning om vad kärlek är. Hur stort det är. För det är stort. Större än någonting annat. Den kan krossa dig i tusen bitar, slita själen ur stycke. Tro mig, att få sitt hjärta krossat gör ondare än någonting annat. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet men jag tror även det kan växa fram i vänskap. Kärleken kan komma bara, helt oväntat. Så plötsligt. Men den kan även ha funnits där länge, fastän man själv inte vetat om det. Men man kan aldrig hindra den, det går bara inte. Faller du, så är du fast. Jag tror det finns massor med typer av olika kärlek, men jag tillhör de som tror att jag en gång kommer möta min stora kärlek och när jag möter han, är det bara han för mig. Att han och jag kommer skaffa den där fina villan, söta ungar, hund, bil och sen leva lyckliga i alla sina dagar, ja ni vet. Det gäller bara att hitta rätt. Men kärlek väljer man inte med hjärnan, utan med hjärtat! Det är det allra viktigaste att komma ihåg.


- Julklappar.


[/] Mamma
[/] Pappa
[x] Storasyster
[ ] Storebror
[ ] Lillasyster
[x] Mormor
[ ]Farfar.
[ ] Johanna.

Har hälften kvar till mamma och pappa, är klar till storasyster och mormor. Resten har jag ingenting till ännu. Men det fixar vi nästanästa helg när jag ska på återbesök med piercingen. Får bli då istället för den här veckan, för nästa helg är jag upptagen. Sådeså!


Dag 4 - Det här har jag ätit idag.

Vad har jag ätit? Ingen frukost, för det hann jag inte. Åt hamburgare på Burger king sen kommit hem och.. Har bara ätit äpple sen :s Är ashänig, ingen aptit alls. Är hänig, mami tror jag har feber. Pööööööööss


- 23.10



Madde, Diana och jag. Miss it.

Idag gick jag upp hur tidigt som helst, någon gång vid åtta. Fixade med piercingen, böt om, gjorde fläta i håret och sminkade mig. Med det smink jag hade eftersom allt mitt är slut typ. Sen hämtade Johanna och hennes mamma upp mig. Satt typ och sov i bilen, Zzzz. Johanna skulle spela match, satt och var helt död där inne. Hann iallafall uppfatta att domaren dom hade var helt störd, haha och motståndar laget tränare borde köpa sig ett par kallingar. Äckliga människa som visar hela jävla röven, vidrigt. Sen efter den var slut åkta vi till Nacka forum och shoppade. Juuuuuuuuuulklappar! Och lite smått till mig själv, självklart. Köpte ett svart spetsnattlinne från Gina tricot, så grymt jävla snyggt! Älskar det. Sen en tröja, ett nytt vitt linne och tights. Köpte även en stor tjocktröja, mys och sen en mössa till mig själv. Glömde helt bort sminket, hur klantig får man bli? -.- Tur att mamma ska julhandla imorgon, skickar iväg henne för att fixa det då.


-17.59



Bloggade ingenting igår. Somnade i soffan, ledsen. Men igår var jag i skolan. Pallade inte idrott, vi körde spökboll för typ tredje gången i rad och våran vikari var heeeeeeeeeeeeeelt, haha a. Sjukt. Satt brevid och fick typ huundratals jävla bollar på mig. Blev så jävla sur. Sen lånade jag och Diana Sarahs kamera och gick ut och fotade lite. Diana är en sån bildtööönt, lovar. Hon ska vara med på varenda bild. Haha! Sen hade vi slöjd där Diana, Isak och Gurra verkligen pressade kameran. Blev fett irreterad på Gurra när han skulle smygfotta mig.. Såg hemsk ut, knappt något smink eller något OCH HEEEEEEEEEEEEEEELVETE! Nu glömde jag köpa smink idag, kul. Fittaknullshelvete åååååååååååååååh. What ever, rasten efteråt skulle dom ut och ta snöbilder som jag var med på. Men då skulle Gurra bara stå framför mig och han är typ 52198cm längre än mig, kul. Sen när han väl lät mig stå längst fram så kastar han snö i hela nyllet på mig, ännu mer kul. Fastän nä! Sen sprang han in också, fegis.nu sen på lunchen så satt Aldin och Matte på en bänk så skulle gå fram och hälsa innan jag gick till matsalen men när jag är 1meter ifrån ser man att  Aldin har hur mycket jävla snö som helst och a, försent. Där låg jag i snön. Gav igen på han sen i vilket fall, hihi! Han blev blötare än mig så jag var nöjd. 

Sen fortsatte vi vidare där killarna i våran klass var. Hade lovat att mula Matte satt. Och han åkte precis ner på någon pulka dom hade, sen var han för seg för att fatta vad jag tänkte göra så han låg ganska snabbt i snön, hahah! Fick skydd av Andreas sen så Matte inte skulle göra tillbaka men då flög Gurra och Jojje på mig istället. HÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT! Fyfan, var så jävla kallt. Vitt linne ockå, vilket betyder att det blev genomskinligt. Roliiiiiigt! Sen gick alla in i musiksalen förutom jag som var tvungen att gå till toan och fixa till mig lite iallafall. Tog med mig snö upp och skulle ge tillbaka på Gurra men han kom undan tack vare sin luva..

Efter musiken skulle jag och Diana ge igen på han i vilket fall, men då avslöjade Matte oss heeeelt när vi var 5meter bakom så han hann undan. Sen på rasten på SO:n gick jag och Diana ner för att se vad sjuorna och niorna gjorde, eller Diana ville dit av en speciell anledning. Då träffade vi Anton och Emil i vilket fall som var påväg ner med ett bord, dom skulle typ fika med sina lärare. Så puttade Anton in bordet i mig så jag flög rätt in i väggen, elaaaakt! Så sparkade till han i röven ett antal gånger som hämnd, tills han fick nog och nästan drog ut mig i snön. Men han gjorde det inte, han hotade med på måndag men vi får hoppas att han glömmer det till dess.  Sen när vi slutat drog jag, Johanna och Diana till Aldin och deras klass som hade bild. Var där inne och satt och snacka lite om allt möjligt. Sen drog jag och Johanna och gymma. Det var den dagen, mycket text men så bli det ibland. puuuuuuuuuuuss


Dag 3 - Mina föräldrar.



Mina föräldrar. Vem är jag likast tycker ni? Haha alla brukar säga pappa ändå.

Men vad ska jag säga om mina föräldrar då? Min pappa heter Christer och bor i Vårsta tillsammans med Eva som han är förlovad med och hennes två barn. Träffar inte pappa speciellt ofta. Min mamma heter Kerstin och bor på landet i Grödinge. Och jag har bott med henne hela livet. Eftersom dom gjorde slut innan jag föddes så blev det så. Haha, ibland kan man ju undra hur det varit om dom varit tillsammans fortfarande. Hur dom var ihop och så, för det har jag ingeeeeeen aning om! Haha, menmen. Älskar dom båda två grymt mycket. Vad mer ska jag säga? Det här är mina föräldrar!


- 17.04



Skoldagen idag var väl helt okej. Lite tråkig. Hade matteprov i vilket fall idag, ingen aning om hur det gick. Okej hoppas jag iallafall! Gjorde klart två mål i astronomin på NO:n som jag inte gjort heller. Duktig jag är. På lunchen fick Anton för sig helt plötsligt att han skulle mula mig, bara tänkte dra ut mig. Jag bara skrek, men han släppte mig. Fick fram sen att det var Diana som bett han göra det, snällt. Sen sista halvtimmen på NO:n skulle vi göra något typ av expriment. Jag och Diana fick kassa grejer, dom grejerna det var fel på. Grejen som skulle stå rakt ut bara hängde. Jag bara skrek; Vi får ju inte upp den! Gurra började asgarva och misstolkade allting. Så jag och Diana kom överäns om då att våran grej var bög. Försökte få Matte att hjälpa oss men vi hann inte. Sen slutade vi. Satt ett tag efteråt med Sarah, Nattis och sen kom Sofia och snackade lite med dom. Johanna var inne i syslöjden och gjorde någonting. Sen åkte vi hem med hennes mamma. Sen nu är jag hemma och är barkvakt åt Tindra, mami är och handlar. Puuuuuuss


Dag 2 - Min första kärlek.

Hösten 2007 fick jag känslor för han. Hans blågröna ögon, hans skratt, hans bruna lockiga hår, hur det var att ligga på hans bröst och höra hans hjärta slå. Jag minns fortfarande när han kom ner för skolgården dit alla cyklar stod och pratade med mig första gången. Sen fortsatte det, över pea. Vi fick varandras nr och hur han råkade ringa mig en dag, sen fortsatte vi prata. Mer och mer. Vi umgicks i skolan, när vi hade raster samtidigt. Vi var små, vi busade och hade skitkul ihop. Den 1februari 2008 blev vi tillsammans. Och jag minns hur jävla glad jag var när vi smsat och bestämt oss för det. Egentligen hade vi ju gillat varann ett bra tag, haha. Han var bäst, han var den finaste jag hade. Fanns alltid, det fanns inte någonting han inte visste om mig. Och tro mig, jag var kär. Som in i helvete, benen skakade, jag kunde inte tänka på någonting annat, hjärtat slog volter och jag var jämnt så jävla glad. Bara för jag hade han, då fanns inte dom andra problemen. Dom fanns inte i min värd, jag sket i allt. För jag hade han. Vi spenderade 3 helt sjukt underbara månader tillsammans och 20dagar. Exakt! Jag kommer inte längre ihåg så mycket av våran tid tillsammans, det var så länge sen. Men det finns vissa bilder som fortfarande finns kvar i huvudet. Den där natten när jag sov hos han och inte kunde sova, sen när jag väl somnade så väckte han mig typ direkt och var aspigg, så låg vi och myste sen spelade TVspel hela natten. Eller som när vi var på bio och han gick in i fel biosalong, haha. När vi körde idolspelet och stod och sjöng som galningar här hemma, hahaha! Alla gånger han skrämde livet av mig för att stå bakom en dörr. Alla de gånger då vi bara låg i sängen och pratade om allt och inget. När han var med mig i stallet. När vi skulle spela biljard, haha och jag hade aldrig spelat de! Så jag sköt bollen rätt ner i en vattenkana, hahaha skicklighet kallas det!Eller som de gånger när vi bara låg i sängen och pratade om allt och inget, när vi bara låg och mös ihop. När Mats hämtade mig och han sprang efter bilen typ 8meter, har fortfarande den bilden av han i mitt huvud. När han vart så irreterad på Nellie när hon kom upp till oss och var kelig när vi låg i sängen, haha. Finns massa minnen, otroligt underbara de flesta. Han var inte bara min pojkvän, utan min bästevän under den här tiden. Han gjorde mig hel. Men alla kärlekshistorier har ett slut. Vårt kom tidigt, väldigt tidigt tyckte jag. Vi hade legat och diskuterat vad vi önskade oss när vi fyllde år, vi fyllde både år i juni satt, hela sommaren hade vi diskuterat. Men det tog slut, i mitten på maj. Det sa bara s t o p p. Jag vet inte riktigt vem som gjorde slut. Det var jag som sa orden men jag menade det inte, och det visste han. Det var bara för allt blivit så himla knäpp mellan oss. Stelt, bara helt konstigt. Det kanske var för han behövde få göra annat, vi satt ihop. Vi var alltid med varann. Jag vet faktiskt inte varför vi gjorde slut riktigt än idag. Men slut blev det. Och ett tag försökte vi vara vänner där efteråt. Men det gick inte så speciellt bra, eftersom mina känslor fortfarande var så jäääävla starka för han. Jag smsade han varje dag fram till hösten, då han en dag svarade. Ingen kan ana hur glad jag vart då. Det går inte att beskriva. Tänk er själva att ni legat och gråtit hemma nästan varje dag för en kille, för du saknade han så du inte visste vart du skulle ta vägen. Men, det gick inte andra gången. Det funkade inte. Vi hade lite kontakt när Tindra föddes sen sa det stopp. Jag trodde en massa grejer som egentligen inte var sant, jag vart svartsjuk, arg, besviken, ledsen och framförallt sårad och gjorde många dumma saker. Men han var inte heller felfri. Idag hörs vi inte alls, visst kan våra gemensamma kompisar nämna hans namn någon gång. Men vi pratar inte, eller umgås längre. Synd är det men kanske var det bäst så. Jag gick vidare, tillslut gjorde jag det. Men det tog lång tid. Närmare bestämt 1½år. Kanske mer. Har aldrig varit mer kär än vad jag var i han. Han var verkligen speciell för mig. Han var perfekt, världens bästa pojkvän. Jag kommer aldrig glömma honom, aldrig. Visst förändrades han från och till i mina ögon, till att vara en idiot. Men det var jag med. Han har en grym personlighet, finns få med den personligheten kan jag säga, helt underbar människa! Och humorn, tror aldrig jag skrattat med någon så mycket i hela mitt liv. Haha! Han, glömmer jag aldrig. När jag är gammal, 80+ kommer jag alltid minnas han. Och vet ni, det finns en sak som alltid får mig att tänka på han. När en person puttar mig utåt och sen snabbt tar tag i mig och säger "Tur att jag fångade dig" det var verkligen hans grej att göra, han gjorde det alltid. Det var en typisktgrej för han. Jag kommer inte minnas han för att jag är kär i han längre, för det är jag inte. Utan för han var min allra första kärlek och det kan ingen ta ifrån mig. Ingen.


- 22.37

HAHAH.. Jag skrev fel på några inlägg under, skit it bara  Det blir 2011 nästa år, inte 2012 och världens går inte under nästa år. Utom om två år! Så äre. Haha, pinsamt värre. Roligt att folk komenterade så snabbt på det bara. Annars då, har precis kommit ut ur duschen. Ligger här med tjockiskissen i knät, han typ sover. Gullisen! Nej men ska ta och ringa någon nu tror jag, kör på det. Puuuuuuuss!


1 - Om mig.



Hej mitt namn är Karolina Linnéa Pettersson. Jag är född den 5juni 1996 15:02 i Södertälje. Mina föräldrar gjorde slut när jag var 5månader ungefär i mammas mage så det har bara blivit så att jag alltid bott hos min mamma. Har alltid bott på samma ställe, på landet i Grödinge. Min pappa bor i Vårsta. Jag har två helsyskon, Min storasyster som är 23 och bor tillsammans med sin pojkvän. Min storebror som är 21 och bor här hemma hos mamma och sen min halvlillasyster på mammas sida som blir 2år i slutet på Januari som också bor hos mamma. Runt om mig bor bara min släkt på mammas sida. Dvs, min moster, min mormor och min morbror. 

Som person bestämmer jag ofta direkt om jag gillar en person eller inte. Visst kan det ändra sig när jag lär känna personen men faktiskt, så gör det inte de ofta. Jag är oftast väldigt glad och sprallig. Överdrivet snäll ibland. Känner mig bara dum om jag är elak om inte personen gjort mig någonting. Jag ställer alltid upp också för mina nära och kära, verkligen alltid. Skulle aldrig sjunka så lågt att jag berättat en massa som en person sagt i förtroende för mig, icke! Och jag är oftast inte sur, men blir jag sur. Blir jag riktigt sur. Jag blir så arg ibland så jag börjar gråta, haha. Jag är aldrig tyst heller, min mun går i ett. Vilket mina kompisar kan irretera sig på väldigt mycket. Men oftast skrattar dom för jag pratar så fort så ingen fattar vad jag snackar om, haha! Men är det däremot en ny person blir jag genast på min vakt eller om det är en person jag ogillar eller känner mig osäker med, då är jag inte alls lika pratglad. Personer som träffat mig några gånger eller första gången tycker antingen jag är en världens ängel eller världens bitch men, haha ja. Alla tycker olika! En till negativ sak med mig är att jag är så ooooootroligt svartsjuk. Jag vägrar ibland lyssna och blir bara arg och ber personen dra åt helvete. Sen ångrar jag mig och ja, jag måste bli bättre på det. Haha, skrattar ju åt mig såhär i efteråt men det är ju inte kul för stunden för den andra. Någonting jag verkligen stör mig på, och ja, hatar! Är när personer som tror sig känna mig kommer med en massa skit som dom inte vet ett piss om. Tro mig, då har personen sjunkit lågt i mina ögon och då är chansen liten att jag ska bli snäll mot den människan, minimal faktiskt.

Jag går i musikklass i Björkhaga som ligger i Tumba annars. Mina närmaste vänner är Johanna som jag känt sen vi var små ungar som sprang omkring med blöjor, haha. Och Diana som jag träffade i skolan i femte klass. Klockrena tjejer, finns alltid, ställer alltid upp och a, visst har vi våra småtjafs. Och jag och Johanna tycker ju inte lika om någonting alls nästan, haha. Men stoooooor kärlek till dom! Skulle inte klara en dag utan dom i min närhet.
Och jag och mina killar. Vad ska jag säga om det? Nej, jag vill inte ha någon kille. Jag är rädd för att vara i ett förhållande. Hur underbart det än är för stunden, för dom där fina månaderna man kommer få tillsammans så nej. Jag har blivit sårad, jag har känt hur det var att få den där tomheten i hjärtat. Det var förjävligt, låg bara och grät och grät i ett halvår. Innan jag verkligen kom upp på fötterna igen. Kan inte säga att det inte var värt det dom där månaderna, för det var det. MEN det är verkligen någonting jag aldrig vill gå igenom igen den där tiden efteråt. Inte en på ett tag. Och visst, jag har varit kär. Tre gånger tom. Första gången, var då jag blev så jävla ledsen när det tog slut att jag inte visste vad jag skulle göra. Andra gången ljög han mig rätt i facet, sen litade jag inte på han speciellt igen. Tredje gången, en nära väns expojkvän. Sen har man ju gillat fram och tillbaka lite fler men inte varit kär direkt. Jag menar inte att vara dum, jag beter mig dåligt när jag smiter iväg MEN jag vågar verkligen inte, vill inte. Jag sårar, jag vet det. Jag är ego som smiter för min egna skull. Men jag förklarar alltid varför jag gör som jag gör. Och visst ångrar jag mig då och då, men. Jag lever i nuet. Ser frammåt, en dag kommer jag ta det där klivet ut i ett förhållande igen, men inte idag. Jag är verkligen inte redo för det. Och jag måste ju först hitta drömprinsen också. Eller hur? Taylor Lautner bor ju några tusen mil härifrån tyvärr.

Övrigt då. Vad ska man säga här? Jag har ridit sen jag var 6år gammal. Men tagigt ett uppehåll. Jag har också spelat fotboll, haha och dansat. Jag älskar att shoppa, speciellt underkläder och skor! Jag hatar skolan. Mest att gå upp på morgonen, har ett förjävla morgonhumör. Haha! Sur som fan. När vi var i Björkö i i höstas med högstadiet i min skola fick jag sova 1timme, ungefär. När Johanna sen skulle in och damsuga fick jag daaaamp, på riktigt. Slutade med att jag gick och la mig mitt ute i korridoren med täcke och kudde. Hihi! Jag har ingen aning om vad jag vill göra när jag blir stor. Psykolog? Skådespelare? Designare? Fotograf? Det finns ju vissa saker man funderar fram och tillbaka mellan. Men jag har ingen aning. Absolut ingen aning.


- 18.39

Det är föööööööööööörsta december idag! Sista månaden. Sen blir det 2012, och då går världen under för 94:orna får körkort. Haha, skulle vara den anledningen isåfall fan! Well, vad ska man säga.. Allt om det här året och sånt där kommer ju jag skriva i ett inlägg någon dag innan året är slut. Lite hemskt är det va?


- 16.59

Jag ska också vara sådär jobbig som alla andra bloggare, hehe! Och göra den här förbannade listan från 1-30. Lite småttroligt. Och jag är ju som en 7åring fortfarande till julafton. Jag blir assur om jag inte får hjälpa till med granen, jag kan inte sova kvällen innan osv,osv. Nu har jag en grej att göra varje dag fram tills dess och tänk. När jag är klar med den här listan, har redan julafton varit och det är nyår nästa dag. Lite roligt, eller? Haha. Jamen vi köööööör bara! Börjar senare ikväll, då blir det alltså om mig. Trevligt! Pööss

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


- 16.01



Hejhej. Kom hem med tre bussen. Vi hade ingen spanska idag, fett me sköööönt! Slutade en timme tidigare, sen imorgon börjar vi halv10 eftersom vi inte har någon spanska. Gillart! I skolan hände väl ingenting speciellt, vi hade en grymt rolig SO lektion jag, Matte och Diana. Matte hade också massa filmer på mig som jag inte visste fanns överhuvudtaget. Haha massvis från Björkö, gud vad elak jag var mot en viss person ibland.. Stackarn. Well, fick sms av Hampus med "årets julkuk, skicka detta till dina kåtaste vänner" hade en riktigt rolig lektion när jag skickade den till folk i klassen för att se deras uttryck, HAHA! Johanna, dog typ av garv när hon fick den. Jag och Johanna ville också åka pulka idag men vi hittade inga pulkor till salu någonstans, haha mobboffer vi är. Träffade även Linus vid bussen och vet ni? Den människan har också växt om mig.. Hatar det där! Puuuuuuuuss!


RSS 2.0