- 21.57



Lite småsöt gammal bild..

D
agen idag har varit trååååkig.
Låg och pratade i telefon till halv3 inatt med, Så var inte lite trött imorse! Tänkte först ha shorts men det var så jävla kallt så slängde bara på mig ett par mjukisar, var bara slarvigt sminkad och håret var helt eeuw.. Nej usch,kände mig inte bra idag! Mot slutet av dagen såg jag själv hur jävla trött jag såg ut.. Haha, ingen fin syn! Nej men skoldagen var väl annars OK, lite seg och tråkig men what ever. Vi bestämde rummen till Björkö också. Sover med Johanna, Diana och Madde. Inte så förvånande men det blir skitbra, så vi ville ha det!

Sen hade vi ingen idrott så vi slutade tidigare, jag och Johanna satt kvar i skolan lite sen tog vi bussen till Vårsta med Elliot och Andreas, små söta killar. Träffade Robin och Felix snabbt också. Robin tog min ena twix, elaaak! Sen kom lite andra förbi, träffade Linus också! Var grymt länge sen. Träffade också Julia och Emma, tjejerna jag hängde ihop med hela fyran. Var jättekul att se dom igen. Sen fick vi skjuts hem ändå, har inte hänt mycket sen dess. Tjafsat lite med en killkompis, fortf. lite sur men a, det går väl över.. Puss.


- Kan inte ljuga om att jag inte saknar dig..




Jag kan ljuga för er, kan se er rakt i ögonen och säga han finns inte för mig längre. Men inom mig finns han kvar. Det går inte en dag utan att jag tänker på han. Hans ögon, hans hand om min hand, hans kyssar.. Jag kan inte ljuga för mig själv. Jag saknar dig. Allt gick bara så fel..


.

Orkar inte uppdatera nu. Ska ringa Johanna och fråga henne hur vi ska åka imorgon. Sen ska jag duscha och sen ringa en killkompis. Puuuuuss!

- 17.20

Äntligen fredag, äntligen helg säger jag bara! Gud vad skönt. Idag i skolan hände det väl ingenting speciellt. Tog bussen imorse, Felix och Robin var på men jag orkade inte gå bak till dom sen gick dom ändå ut där bak så hälsade inte på dom, smsade bara med Felix lite. Well, kom försent till skolan som Nanna och Diana. Nanna åkte samma buss som mig och Diana väntade på mig.

Sen på idrotten gjorde vi någon tråkig samarbetsövning, jag saaaaaknar våran gamla gympalärare som kommer tillbaka efter jul! Sen hade vi iallafall slöjd, Johanna kom dit då också. Hon var hur gullig som helst i sin tandställning, säger inte det bara för hon är min bästevän hon var skitgullig i den! Jag, Johanna och Diana hade egentligen valt syslöjd, men eftersom det var så ojämna grupper när vi själva valt fick vi gå över till trä. Thomas bara; Och så hämtar du dom värsta, Karolina p vem tar henne om det inte är ett måste? Hahaha, snäll lärare jag har alltså! Lyckades bränna mig också, skiiiiiickligt. På svenskan var vi uppe på bibblan. Jag, Gustav, Matte R och Jojje spelade massa barnspel på datorn, haha karlsson på taket, pippi, mamma mu, ja gud vet vad dom hade för spel. Sen på musiken fick vi veta stämmorna, jag är Sopran 1 iår igen. Sen hade vi SO också,måste bara säga att våran nya lärare är grymt bra!

Sen slutade vi och jag och Johanna drog hem direkt, är helt död. Kanske beror på att jag pratade med min killkompis i telefon till halv 3 ungefär.. Annars då, ikväll kanske Johanna kommer hit och sover. Puss!


- 21.42

Sitter här och smsar med lite roligt folk. Har precis tvättat bort sminket, nu blir det duschen strax. Vet ni att jag måste ta bort sminket innan jag duschar? Jag hatar att duscha med smink! Well, sen ska jag sova, eller nej det ska jag inte alls för jag är inge trött, Jag är skitpigg, somnade i soffan förut. Sov ungefär 4 timmar. Så det blir bara TV:n. Dagen idag har varit helt okej, jag och Seffi hade mjukisklädsel och Johanna och Florence hade ungefär likadana kläder, haha lite roligt.

Gurra tog min skåpnyckel så jag dampade på lunchen på både han och Aldin eftersom jag inte visste vem som hade den, haha stackars Aldin. Jag och Johanna har suttit och haft massa gamla pea låtar på huvudet hela dagen, saknar dom tiderna liiiiiiiite asså.. Haha! Nej men nu blir det duschen, imorgon bussar jag till skolan. Hoppas på att Seffi tar den bussen jag ska från Vårsta, sen börjar vi med idrott. Kommer sakna min lilla gullunge Johanna imorgon.. Bjuder på fyra snabba osminkade bilder här nedanför, jag är snäll, jag vet.


.

Då har jag kollat min buss då som går 07.29 hemifrån imorgon, kommer hinna precis! Får ingen skjuts av Johannas mamma imorgon, hon ska få tandställning så  dom ska iväg tidigt. Stackars, hon kommer ju ha förjävla ont menmen. Nu måste jag få tag på Seffi, ska kolla om hon kan ta bussen med mig från Vårsta imorgon. Skriver snart, PUSS!


<3



Min lilla ögonsten. Kärlek på högsta nivå! Min bebis Hugo. Världens sötaste kisse, måste gå och pussa på han nu. Han ligger i soffan och är så galet söt när han sover, äääääälsklingen!


- 21.14

HEJ. Sitter just nu och smsar med lite folk medans jag skriver med Jp på msn. Han är en mupp! Iallafall, var i skolan idag hela dagen. Helt okej dag! Har snackat lite om betyg och så också. Och vet ni, man måste ju börja tänka framåt.. Och vilken gymnasilinje lockar mig mest? Jo Estetiska och Media programmet. Men jag ska inte till Gymnasiet än så jag hinner säkert ändra mig. I vilket fall, skoldagen gick bra som jag skrev. Vi fick sjunga upp, eller sjunga upp och sjunga upp. Lena, min musiklärare testade oss på hur mörkt och ljust vi kan sjunga. Kan ju säga att jag kommer komma i någon av sopran iallafall, haha. Annars då, vi hade memory på spanskan. Var faktiskt rätt kul! Fick min riddare, kommer inte äns ihåg vad det hette. Haha! Ett par iallafall, är stolt. (y)

Nej men efter plugget mötte jag och Johanna upp Annica en stund sen tog vi bussen till Vårsta där vi träffade Julia. Men den tråkiga människan åkte bil hem. Och jag och Johanna hamnade hemma hos mig, vi åt kladdkaka som mami bakat med henne och min lillasyster och snackade om allt möjligt, myys! Och jag och Johanna ska färga eller slinga, vet inte vad jag ska göra riktigt.. Våra hår efter skolfotot. Det får ju inte bli fel tills dess har vi kommit överäns om. Men vi har inte skolfoto förän den 15 Oktober eller vad det var, så det är ett tag dit. Lite sent för ett skolfoto eller? Sen kommer säkert fotona någon gång före jul.. Tråkigt nog!

Haha.. Vet att ni diggar mitt hål i tröjan. Så kan kläder se ut om dom tillhör mig efter 1års användning!


- 22.32



Snart är det duschen för mig. Låg på soffan nu hela kvällen och pratade bort den med Aldin, eller hela och hela. Från halv 9 ungefär, kom hem då. Var i skolan under dagen, slutade 14.10 så jag och Johanna drog ner till bussarna med Seffi. Sen åkte vi till Vårsta, där vi träffade Sebbe, Hampus och massa andra goa killar. Träffade Julia W också, var jättekul att se henne igen och prata lite!

Sen köpte vi lite gosaker, satte oss vid Vetrinärerna eftersom det började spöregna, kände oss lite som uteliggare, haha. Nej men sen kom Tim, Jonas, David, Jesper och några andra med bussen. Dom och någon mer kom fram till oss en stund och stod och prata lite. Della också ett tag! Jesper var bästa idag alltså när han stod och skrek i den där saken utanför vetrinärerna att hans katt inte kunde skita, HAHAHA! Aja sen bestämde vi oss för att dra upp till Tim jag och Johanna med Jonas och David. Men killarna åkte bil upp och jag och Johanna tog bussen upp med Seffi, haha. Sen var vi där hela dagen. Jag låg och sov i ett rum med Tim brevid med som spelade TV-spel, David satt med datorn uppe i Tims rum. Och Jonas och Johanna gick runt, runt, runt lite. Haha! Sociala vi är. Nej men sen hamnade vi alla i Tims rum, blev en heeel del roliga frågor där uppe alltså! Dog av garv ett antal gånger. Men jag lever nu, så jag dog inte! Hihi, ett gott skratt förlänger bara livet! Sen fick vi skjuts hem av Johannas mamma, Julia smsade mig strax efter och bad mig ta bussen med henne, lite besviken på att jag inte gjorde det, inte bara för att träffa Julia utan andra anledningar, också.


- Jani.



Riktigt fin bild. Haha nej men allvarligt, man ska kunna bjuda på sig själv! Well, vet ni.. Jag har knappt fått träffa min lilla bebis syster idag, varit i skolan och kom inte hem förän halv 9 och då skulle hon nästan direkt lägga sig.. Känns lite tomt att inte ha henne klängades på sig faktiskt.


- Te amo!


- 20.39



HEEEEEEEEJ. Reste mig precis från soffan för att göra ett blogginlägg. Höll på att somna där, haha! Älskar att sova till TV:n eller i bilen asså, bästa. Well, var i skolan idag hela dagen. Vi började med svenska, satt nästan bara och pratade hela lektionen sen fick vi skriva om någon speciell händelse från sommarlovet. Nyfikna på vad jag tog va? Sen efteråt hade vi mentorstid, valde bara Elevråds blablabla, och något annat. Sen hade vi musik skitlänge. Sen bara korta lektioner. Slutade med idrott, som faktiskt var rätt kul! Busade lite med Gurra och Matte där, hihi. Nej men sen i omklädningsrumet, jag bara; Är klockan redan halv 4?! Alla bara ja, haha snacka om att dagen gick fort. Hoppas måndagar alltid gör det! Sen gick jag och Johanna ner till Tumba c med Jojje, dom skulle till Willys. Massa från förra niorna var nere vid centrum ,annars hände ingenting speciellt. Drog till Vårsta sen och sen vidare därifrån, kom hem och a, inte mycket alls sen dess. Ska snart hoppa in i duschen, ska bara ladda ut lite foton från mobilen idag till datorn. PUUUUUUUUSS!


- 22.12



Jag har meeeeeensvärk.. Håller på att dö. Vill bara sova, ska det snart tror jag. Ska bara kolla på hemnet.se och kolla om det finns några roliga hus tillsalu först. Dagen idag har varit lugn och skön, imorgon är det skola igen, "påriktigt" som lärarna säger. Usch och fy. Efter skolan kanske jag ska till gymmet eller simma kanske, ska kolla om någon människa är på. Annars ska jag bara umgås med några, skulle iof träffa Tim kanske imorgon eftersom det inte blev av i helgen, well slutar inte förän halv4 imorgon bara. Hur ska jag klara mig? Det återstår att se. Skönt att man har vännerna där, speciellt Diana, Gurra, Aldin, Seffi och Johanna! Skulle först tagigt bussen här hemifrån imorgon som hade gjort att jag kom 20min försent, men nu skulle min moster skjutsa mig till Vårsta så det får ta någon buss därifrån då, kommer säkert vara massa ungar som ska till Broängen på den med. Nej men nu ska jag lägg mig i soffan, se en bra film tror jag.


- Godnatt!


L
igger just nu i sängen och skriver från bärbara. Den är helt dum i huvudet! Måste ha sladden i perfekt, annars laddar den ur sig. Dumma cp data! Blablabla.. Kvällen har varit upp och ner, från uttråkad till deppig, till sur, till galet glad, till pigg, till trött och nu. Nu är jag väl.. Rätt lugn antar jag men lite irreterad! Haha nej men sitter just nu och smsar med Love, vi håller på att diskutera vem som är roligast i Sunes jul. Sune själv eller hans pappa, jag tycker pappan medans Love tycker Sune! Jag har rätt, sådeså. Men snart blir det väl sova för min del antar jag. Är ju en dag imorgon också  Sen är det skola igen.. Dö!


Uttråkad!

Jag är uttråkad, mobilen smsar hela tiden. Men f e l person smsar! Kommer få damp snart. Älskar verkligen gruppen på facebook, "Åh ett sms hoppar det är ifrån.. Men fan, inte du!" den stämmer, så jävla bra. Tycker inte ni det med? What ever, jag sitter vid datorn. Ska snart käka, följde med mami in till Tumba idag med Tindra när dom skulle handla, hade ingenting bättre för mig. Kanske skulle träffa Tim nu i helgen, men det är ju en dag imorgon också. Ska ringa Robin nu typ, känner att jag behöver prata med någon, blir galen av att bara gå runt, runt,runt och då är Robin absolut bäst att prata med! Ska ringa han nu, pöööss.


- 18.08



Snart 1 år sen bilden togs, från en riktigt lyckad kväll. Så glaaaad jag var den kvällen, det är helt sjukt att D U är den ända som kan ge mig den glädjen just nu..

Hej på er iallafall. Gårdagen spenderades i skolan, vi hade femkamp tillsammans med sexorna och blev indelade i olika lag, fick vara med Jojje, Nanna och Binta. Haha, en av stationerna eller vad vi ska kalla det var kasta stövel, vilket jag var sjukt duktig på en Midsommar för några år sen! Så kastar jag första gång och hahaha, vad hamnar stöveln? Typ 3 meter fram, galet pinsamt. Haha! Fick kasta om iallafall och lyckades få iväg den 13½ m. 10m bättre iallafall, haha och kom längre än Gurra iallafall, stooooolt! Jojje fick däremot mer än 10m längre än mig.. Well, vårt lag kom på delad nästsista plats, HAHAH! Vi vann iallafall över Diana och Gurras lag så vi var rätt glada ändå jag och Jojje, haha dom vi tävlade mot som vi sa. Vi fick våra skåp också, vi har dom vid hemkunskapen där vi ville ha dom, och sjuorna kom fram på dagen och bara ja vi ska ha där lala, haha heeeeerrå på dom! Däremot är det inte säkert vart vi ska ha vårt klassrum än, vi kanske inte äns får något "hemklassrum?" haha, lite skönt ändå.

Annars hände ingenting speciellt under dagen, vi slutade ett. Drog hem direkt, tråkigt men Johanna orkade inte göra någonting. Sen skulle vi iväg och badat på kvällen men sen blev inte det heller av.. Så dagen igår var lugn och jag somnade på soffan redan vid 10 tror jag .. Fick smsbomb av en person eftersom jag slutade svara haha och när jag vaknade igen hade personen självklart somnat. Menmen.


.

Fittaknullkukcphorkontantkort som ska ta sluut precis just nu, haaaaaaaatar!

- Första dan i skolan då!



Första dagen i skolan idag då.. Inge kul alls. Helt dött i skolan, man märker verkligen vilken stor plats förra niorna tog, lite tomt eller ja, väldigt tomt! Var kul att träffa Felicia, Petra, Nattis och alla igen. I våran klass var det tre nya ansiktet och två som försvunnit, eller är det flera? Well, Gabbe böt ju också. Fick sms från honom igår. Lite tråkigt, han och jag var nästan som bästavänner första året jag gick i Björkhaga och även om vi tjafsade som utav helvete nu i våras vissa stunder så, var han ju den jag alltid kom till om det var någonting. En trygghet närmare bestämt! Han kom iallafall förbi oss på lunchen och hälsade, så det var kul. Annars fick vi bara papper och massa skit idag, schema också så som vi troligen kommer ha det. Bättre än förra året iallafall! Irreterande att eftersom jag som bor på landet ändå inte kommer ha någon sovmorgon på måndag eftersom jag ändå måste ta min buss då, skitjobbigt.. Aja, imorgon ska vi få vårat riktiga klassrum iallafall, hade vårat gamla där nere fortfarande och alla var ju jävligt irreterade på det, men vi flyttas upp imorgon så heeeeeeerrå med sexorna som trodde dom skulle få det vi skulle ha! Haha. 

Julia, Alicia och Agnes kom förbi våran skola senare också. Så efter vi slutat drog jag, Johanna och Julia ner till Tumba c, jag köpte en jättesöt blå mjukisdress, lite förstor bara men det går! Julia tyckte det var en aning tråkigt bara, haha. Sen drog vi till bussen, jag kände för att hitta på någonting idag! Men verkligen inte Johanna och Julia, så när vi hoppade av bussen i Vårsta hann jag precis gå på min buss sen sprang jag av den igen och jag ångrar det inte ett dugg! Har faktiskt varit en helrolig eftermiddag. När jag gick mot ica mötte jag Tim, David, Jonas och Jesper. Stannade och pratade lite med dom. Sen kom Kevin förbi med moppen. Sen drog jag vidare till Felix och Robin. Och jag gick och plingade på helt fel huuuuuus, hahaha gick till helt fel gata! Galet asså, hur kan man?! tur att ingen var hemma. HAHA! Sen drog vi tre ner till ica, sen drog vi upp till Bremora igen och sen tänkte dom dissa men dom kom ut ändå till mig igen. Sen drog vi ner till pizzan och satt där, dom delade på en pizza och jag tog sallad. Sen kom Kevin och några andra förbi där igen, sen bestämde jag med Seffi att jag skulle dra med henne till hennes träning, så jag gick till busshållplatsen där hon, Alicia och Agnes åkte förbi och hämtade upp mig. Träffade Petra däruppe och Hampus var även där. Satt där och smsade med lite folk och hade lite långtråkigt, fick en massa jävla myggbett också till på köpet! Sen åkte jag hem med Seffi och hennes familj, vi hade full bil asså, haha. Först hennes pappa och storebror därframme, sen jag som hade Seffi i knät, hennes mamma i mitten och Alicia och Agnes på andra sidan, haha.

Imorgon är det skolan igen, börjar nio och jag ser i n t e fram mot det. Ska fortsätta smsa lite med roligt folk nu sen blir det duschen. Mys!


- Sommarlovet!


Mitt sommarlov 2010 var en helt okej sommar måste jag ju medge. Bästa veckorna var ju när det överdrivna vädret var, så sjuuukt härligt att vakna på morgonen och det är 30+, åh vill uppleva det igen!

Well, mycket tid har man spenderat med vännerna och familjen. Jag och Johanna har haft några gaaalna upplevelser i sommar men det har varit kul, sjukt kul till och med! Minns dom dagarna då vi låg vid Brosjön alla tjejerna och hade det jättetrevligt, när jag och Johanna tältade med Philip och Martin när jag och Johanna råkade busa till det ordentligt så det började spruta näsblod ur hennes näsa, haha gaaaaalet! Eller som när det var något djur här omkring som smög runt och skrek varje natt så jag fick panik och sprang runt och skrek Hugo för full hals, när jag och Johanna var på grönan och vi skulle åka insane och jag skrek åt Johanna att kolla, men självklart inte! Så öppnade hon ögonen preeeeeecis när vi snurrar runt precis över vattnet, trodde hon skulle dööö stackarn! Haha. Eller som kvällen när vi var med Hampus och några och bara satt och chillade och lärde känna en hel del nya roliga killar. När jag sov hos min syster och hennes pojkv. och vi senare åkte till Kolmården och jag tappade min stora mjukglas nästan DIREKT pågrund av dom där jääävla getingarna.. Eller som min senaste kväll för några dagar sen, helt klart bäst med mysigaste personen fastän kanske, lite galet gjort.. Men helt klar bäästa på hela sommarlovet! Aja, finns fler roliga sommarminnen som ligger mig varmt om hjärtat. Lite besviken över att jag och Johanna aldrig följde med hennes familj ut med båten iår men ja.. Man kan inte få allt!

En hel del sommarshoppning har det blivit också och absolut bästa var ju min söta leopard klänning med paljetter vid brösten. Älskar! Blivit kär i sommar har man också, eller kär och kär.. Nästintill! Ingen söt bikini hittade men ändå, kanske därför en anledning till att jag inte solat och badat så mycket? Fanns absolut INGEN bikini jag trivdes med iår, ingen fin, ingenting.. Tråkigt men sant. Och den här sommaren har gått galet fort. Minns skolavslutningen, hur jag och Johanna kom 5 min försent till Vårsta eller något så vi fick sitta där i typ 40 min och vänta på busshelvetet som tillslut kom och vi drog upp till Pingstkyran där småttingarna hade avslutning. Sen träffade vi våran klass där och jag och Madde satt längst bak på våran rad och pratade. Sen fick vi gå upp på scen EN gång och jag kommer ihåg hur arg Diana var på att det bara var nior och åttorna som uppträdde, haha och hur irreterande det var när alla nior skulle läsas upp och få blommor. Vi kunde väl ändå fått gå? Sen så var det dags, när våran rektor sa. "Ha ett skönt sommarlov" och direkt tömdes allt folk, jag och Johanna drog hem till min pappa och lämnade våra grejer, jag tog en hamduk också eftersom jag glömt sen drog vi ner till Brosjön och badade och hade det superkul faktiskt! Och jag har inte saknat plugget ett piss den här sommaren, förra året längtade jag lite. Men nu, ingenting. Absolut ingenting. Och imorgon är det dags igen, döda mig.

Och jag har samma problem som alla andra år, vad ska jag ha på mig? Lockigt eller rakt hår? Men ja, vi får väl se.


..

HELVETE vad jag ångrar mig nu.. Varför sa jag så? Det kanske var bäst men vafan, att veta att du ignorerar dödar mig inombords.

- Osminkade webb bilder.



Sitter här helt osminkad i en stor tröja och webbar med Aldin. Lite liten och smågullig jag ser ut osminkad då..


- 23.07



Sitter och laddar ut lite bilder från Kolmården nu och smsar med H. Dagen idag har varit helmys. Vaknade hemms hos Johanna eftersom jag sov hos henne igår. Dagen igår spenderades med Tim och David som vi mötte upp vid fyra tiden någongång. Lite senare drog vi alla till pizzan, min storebror var där med. Vi träffade i vilket fall Xantia och Della där. Var hur kul som helst att se Xi igen! Var över ett halvår sen ju. Så vi satt där och pratade om allt möjligt. Johanna med sina blånegrar och jag vet inte vad, haha! Well, sen blev Della tvungen att dra hem och käka så vi andra gick upp till David en stund. Sen drog Xi med och vad gjorde vi andra? Jo jag gick och la mig i Davids säng eftersom Johanna och Tim tog upp hela soffan och David fåtöljen, sen slutade det med att alla kom in till Davids rum där jag låg, så låg vi i sängen och pratade om allt möjligt eller halvsov, haha supermys! Sen vid bussen träffade vi Della igen och Julia, så tog jag, Johanna och Julia bussen ut till landet och jag sov hos Johanna.

Sen idag drog jag hem rätt tidigt, la mig ute i solen och bara tog det lugnt. Sköööönt som fan, var ett tag sen solen var framme nu. Eller? Bara jag som tycker det?


..

Hej. Kom precis ut ur duschen, har varit ute och gått med mamsen och lillasyster. Nu ska jag kolla min mobil så den verkligen laddar, när jag och Johanna skulle iväg till Ung08 hade den ju inte laddat ett piss så vi gick runt utan mobil typ hela dagen, tillslut fick vi ladda den på någon telefonbutik. Haha! Wellwell, ska fixa mig nu. Sen ska jag ta bussen som går härifrån om en timme ungefär och möta upp Johanna, så det blir bra!

- Hej.

Jag måste faktiskt medge att jag saknar att blogga lite nu.. Senaste veckorna har det blivit så att man umgåts med vännerna och familjen. I måndags träffade jag och Johanna Tim och Jonas, några andra med lite. Igår var vi på Ung08 där man träffade tjejerna igen från skolan, grymt kul var det! Och innan dess sov jag hos min storasyster och var sen på Kolmården med henne, hennes pojkvän och deras två vänner. Kan erkänna att dagarna bara blivit bättre och bättre, och nu börjar skolan nästa vecka. Bajs! Jaja, nu ska jag förbi Vårsta en sväng till storasyster. Kom ihåg, min uppdatering kommer fortf. vara dålig fram till den 19! Det här var mest skriva av mig inlägg, haha.

- 00.20



Vet ni.. Nu har jag bestämt mig. Min uppdatering är helt knas. Så ja, resten av sommarlovet vet jag inte hur mycket jag kommer blogga. Kanske varje dag, kanske 1 gång i veckan, kanske mer. Kanske ingenting alls. Vi får helt enkelt se. Men när skolan börjar, för min del den 19 Augusti. Om bara 19 dagar nu, klockan är över 12.. Då blir det jääävligt mycket mer uppdatering, ni vet då händer det mer. Vissa dagar rullar bara på som dom aldrig funnits just nu i mitt liv, haha.

Om dom senaste dagarna kan ni få  höra ändå. Johanna kom äntligen hem! Spenderade tre dagar med henne, varav hon sov 2 nätter hos mig. Vi gjorde faktiskt ingenting speciellt. En kväll var vi ute och sprang hennes schema hon har på handbollen, en annan satt vi bara inne och gjorde om några barnvisor till snuskvisor, hahaha guuuud vad kul det var, Skrattade så jag grät! Hahah. Saknar henne massvis nu! En annan sötis kom också hem i veckan, skulle träffat han idag egentligen. Men det blev inte så. Vet inte riktigt när jag ska träffa honom men det lär vi väl se. Nu ska jag tjocka i mig godis och se på TV, vi hörs.. Ja, när det nu blir!


- Nejdå, jag är brunett!

Haha självklart driver jag med er kära läsare. Jag är i n t e blond! Utan är fortf. brunett, hellre het än fin! Haha. Nej men det där skämtet om att jag var blondin var inte så kul, har redan sagt det till alla. Dom flesta gick faktiskt på det! Hehe, till och med storesyrran! Men det är bara mammas gamla löshår. Wellwell, ska jag bli blond då? Vad tycker ni? Haha min åsikt är helt klart nej, jag ska vara brunett. Det bara är så!

Btw, gammal bild..


- Karolina Pettersson är blondin!

Kolla.. Jag har blivit blond under den här tiden jag inte bloggar, jag ger er några bilder här nedanför.










Nå? Vad tycks? Våga inte säga att det är fult..


RSS 2.0