- 23.34

Pratade i telefon med Johanna sen har jag tvättat ansiktet. NU blir det sängen och film. Myyyys!


- 22.37



Dagen idag har varit långtråkig. Var i Tumba imorse, fick med mig två par stövlar hem. Det behövdes! Gick fortfarande runt i mina vit slitna tygskor. Började bli lite kallt! Var as orolig för dom bruna stövlarna jag köpte inte skulle funka med canadan men det passade, mycket bättre än vad svarta skulle gjort säkert! Så det var nice. Annars då, sitter här och smsar med lite sötisar. Ska snart ringa Diana och berätta sjukaste grejen precis, HAHAH! Måste prata med Johanna. Tror jag döör! Well, imorgon blir det barnvakt medans mamma är hos frissan. Sen vet jag inte? På tisdag ska jag iväg med mamma och Johanna och fixa en greeej, lääängtar!


- Hjärtat mitt.



Jag vet att jag behandlade dig orättvist. Du hade rätt om det. Men jag är rädd  för att bli beroende av någon efter allt det gamla. Jag gillade dig som fan och gör det fortf. Men du är värd bättre. Det vet jag med även fast jag vägrar visa det. Ditt leénde är det finaste som finns, när du ser på mig ryser jag i hela kroppen. Jag vet inte när jag ska förklara allting för dig. Varför jag gjort som jag jag gjort. När jag är redo för det ska jag väl det,så småningom. När jag gör som jag gör, är det bara för du ska bry dig. Fastän det kanske är på ett dåligt sätt kanske som mina vänner säger. Jag sårar dig bara. Men jag älskar dig, fortfarande. Tro inget annat.


-Rip.

Igår skulle du fyllt 72. Förstår fortfarande det inte, du som alltid satt i din stol där utanför er tills solen som gått ner. Du som alltid hjälpte alla så gott du kunde. Du kommer bli saknad. Vila i frid Lasse.


- 15.54



Skoldagen igår var väl helt okej. På idrotten hade vi spökboll, fick en boll ashårt på huvudet. Gjorde ont som fan ett tag! Menmen. Rasten sen fick jag  panik, trodde jag glömt mobilen på idrotten men sen hade vi slöjd i vilket fall, hittade mobilen då. Hade lagt den i BH:n för andra gången i mitt liv typ, haha brukar aldrig ha den där. Obekvämt bara! Men min lärare tog ändå min mobil på slöjden, Gurras fel! Vi stod och diskuterade om att jag aldrig ljög, haha! Min lärare bara, Karolina som har så ärliga blå ögon. Gurra bara aavisst! Du skulle bara veta. Så kom massa gammalt upp, hahaha! Skojar inte om att Johanna och Diana garvade, well. Sen sa han att han fått veta en massa sånt av Matte i början av terminen, så ringde han och han fattade ingenting och a, eftersom jag pratade i telefon tog ju läraren min mobil så herrå med den, den fick ligga i lådan hela lektionen. Stackars! Jag och Gurra råkade ha sönder en av dom där damsugsgrejerna ovanför bänkarna också. Skickligt! (y) Johanna anklagade bara mig på slöjden för att inte jobba, så jag satte igång. Kom så långt att jag skulle göra mönster med brännpennan på pinnen vi ska ha till någonting. Så satt med Diana och gjorde det. Tills Gurra fick tråkigt och gjorde så jag hamnade efter igen eftersom han drog ut kontakten till brännpennan ett antal gånger. -.-

What ever, sen träffade jag och Aldin. Kortisen själv! Vi skulle gå och mäta oss hos skolsyster eftersom han vägrar inse att jag är längre men nej, då bangade han ur på det. Mupp! Well, sen på engelskan satt jag och Jojje och arbetade ihop. Flossi var inte där så. Vad hände mer? Vi satt med killarna på lunchen och hade gaaaaalet kul, länge sen jag skrattat så mycket i skolan asså! Och när Jojje tappade banan, nä fan höll på att dö då, seriöst. Haha! På SO:n sista 10min körde vi någonting, man ska typ komma på ett land, stad, djur och artist på samma bokstav som läraren väljer ut. Jag bara skrek Björn på B! Haha smart, vi var fyra lag och tre av dom lagen med oss då också tog björn då.. Typiskt mig!


- 23.16

Vart en rätt lugn kväll ändå. Vi tittade förbi i skolan där niorna var. Gick runt lite där med Gurra, Aldin, Erik och Matte. Frös som fan, stod och värme mig hos Aldin. Haha. Ja vad hände mer? Vi drog in tillslut, dom hade ju någon "fest" därinne. Rätt tråkigt men skönt att spendera tid med underbara människor. Florence och Tove kom också sen. Vi bara gick runt där, dansade lite, pratade och bara fördröjde tiden. Okej kväll. Är astrött, tänker sova snart tror jag. Kyssar


- 18.59

Usch har hänt många hemska saker dom senaste dagarna.. Har nog inte förstått allt riktigt ännu i allafall. Men snart får jag skjuts av mamma till Tumba. Sen blir det att möta upp Johanna och Diana!


- 22.35



Sitter här och dör av tråkighet. Tror jag börjar bli sjuk med, fryser som fan och ont i halsen. Dööö! Vill inte. Och någonting säger mig att dagen i skolan kommer bli kass imorgon. Kanske bättre att stanna hemma? Fastän nä, har inte haft Spanska på jättelänge känns det som. Måste dit! Efteråt ska jag och simma med Diana också tror jag. Måste göra det nu innan höstlovet för vet ni vad som hände dåååååå?! Glaaaaad jag är. Nej men det får bli en hemlis tills dess. Bara vissa tjejer i klassen som vet. Hihi. Nej men seriöst, nu måste jag bestämma mig för ifall jag ska locka håret imorgon eller inte.. Är sjukt pigg så varför inte egentligen? Så slipper jag sitter och förlora massa tid på den här jävla datorn! Puss.


- 14.44



Nu ska jag snart iväg på Utvecklingssamtal. Önska mig lycka till! Kommer nog gå bra bara. Aldin ringde förut och ville ses innan men får se om jag hinner. Men tror jag väl. Han slutar 15.20 och mitt börjar 15.30 satt. Orkar inte fixa mig för det, åker i myskläderna dit. Dvs linne och mjukisar, sen bara skinnjackan över. Mys!


- Ena sekunden var du här, andra borta.



Bilder säger mer än tusen ord. Satt och rensade bilder från förra hösten, fanns flera stycken på dig. Så levande och nu borta sen i slutet på maj. Vad fort det kan gå egentligen. Vila i frid, du är saknad pojken.


- 23.09



Varit i skolan hela dagen. TRÅKIGT! Inte hänt ett piss. Innan NO:n höll jag och Aldin på och busade lite. Söta vi är. Stod typ och knuffade på han och sa att han var liten, haha han blev as irreterad men kunde inte bli sur. Aaw! Sen kom Gurra och Jojje och förstörde allt när dom skulle gå imellan innan lektionen och sen skulle dom hålla på med sina muppiga hälsningar och a. Hade idrott sista timmen. Jag tror jag var den ända som gjorde mål på hela idrottslektionen? Hörde iaf inte att någon annan gjorde mål? HAHA GRYM JAG ÄR. MEN AS FULT MÅL VART DET! Haha bollen typ studsade på någon och sen in i mål, haha försökte inte träffa målet heller. Ville bara ha iväg bollen! Haha. Efter skolan drog jag och Johanna ner till Tumba och tog bussen till Vårsta. Fyfan för att stå i bussarna med en tjock canada och massor med folk runt omkring, nä fyfan. Sitter just nu och skriver med en kompis på facebook, slog precis vad med han om att han inte skulle hinna duscha på 5min men han hann. Det är fan omöjligt?!


- 00.05



Sitter och smsar med lite folk. Trevligt! Helgen har varit bajs. Imorgon är det skola iallafall och heeeelvete jag har inte skrivit på min självbedömning eller vad det heter som skulle varit inlämnad i fredags, orkar jag det nu? Asså nä.. Jag gör inte det! Haha. På Tisdag är vi lediga, eller jag ska vara i skolan 15.30 till 16.00, utvecklingssamtal. Är inte ett dugg orolig över det, har fått godkänt i allting satt. Vem är grym här? Haha. Imorgon börjar jag 09.00 iaf, skönt! Åker med mamma sen hämtar vi upp Johanna också. Ska hem direkt efter skolan i vilket fall. Måste planera lite inför halloween med Johanna, hoppas på att det blir som de senaste åren att vi sover hos någon och ser as läskiga filmer! Haha, eller kollar och kollar.. Sitter med en kudde för huvudet annars, haha gulliga vi är! Nej men nu måste jag sova i vilket fall. Ska bara tvätta ansiktet, puuuuuuss.


- Jag hatar att jag älskar dig.



- Lyssna på låten. Så behöver jag inte säga mer.


- 00.17



Ni står mig absolut närmast. Vill aldrig förlora er. Kan inte beskriva med ord hur mycket ni betyder och hur stor plats ni har i mitt liv. Jag älskar er. Ni är bäst.


- Tidsfördriv.

1. är du kär? - Typ.
2. har du snusat? - Nej fyfan!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Haha nej.
4. har du legat i sängen brevid en kille? - Japp, mys.
5. har du blivit dumpad? - Ja.
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej.
7. tar du droger? - Verkligen inte & kommer aldrig hända.
9. har du pussat en tjej? Tjejkompisarna.
10. hatar du någon? - Nej.
11. älskar du någon? - Familjen och vännerna.
12. har några av dina vänner svikit dig? - Har hänt.
13. har du djur? - Dom två bästa.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - Haha ja?
15. hatar du dig själv? - Nej.
16. gillar du orange? - Ne inte direkt.
17. har du haft/har oskyddat sex? - Men haha! :o
18. har du nån sjukdom? - Nej?
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Kanske lite, haha.
20. har du en gris? - HAHA NEJ.
21. har du en plattång? - Ja.
22. har du en bror? - Japp.
23. har du sjukt bra humor? - Bästa annars.
24. är du brunett? - Ohyes!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - JAG ÄLSKAR!
26. tycker du om hästar? - Japp.
27. har du en hund? - Nej.
28. har du skilda föräldrar? - Aa.
29. har du gått på simskola? - Haha när jag var liten ja. 
30. har du sagt bög till en kille? - Ja?
31. har du sagt fitta till en tjej? - Haha ja!
32. har du fuskat? - i/på vad?
33. har du en teve på ditt rum? - Neee :/
34. har du lunar? - Nej fyfan.
35. har du MSN? - Jadå.
36. har du en syster? - Japp, två st.
37. har du bruna ögon? - Tyvärr, blåögd :(
38. gillar du att fota? - Jadå.
39. har du sett dig själv brinna? - Nej?
40. hjälper du dina vänner? - Klart jag gör, i alla lägen.
41. gillar du tacos? - Ja.
42. tycker du att du är söt? -Haha ibland.
43. har du dansat? - Men ja?
44. har du spelat fotboll? - Yes.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Ja.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Haha ja.
47. har du ätit sniglar? - euw, fyfan. Nej och kommer aldrig göra!
48. äger du en locktång? - Jarrå.
49. gillar du att tugga tuggummi? - Ja?
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - Ja.
51. gillar du kläder? - KLÄDER ÄR KÄRLEK!
52. hatar du falska vänner? - Skoja inte.
53. gillar du räkna matte? - NEJ ABSOLUT INTE!
54. älskar du någon nu? - Japp.
55: har du gråtit inför en vän? - Ja.
56. kan du sjunga? - Går i musikklass så.
57. har du sett nån dö? - Nej och vill inte heller.
58. säger du vad du vill? - Oftast.
59. är du stor? - Självklart, biff duvet ;)
60. vad är ditt hela namn? - Karolina Linnéa Pettersson.
61. kan du tala spanska ? - Nja lite, haha.
62. är du kortare än 1.60? - NEEEEJ! *STOLT*
63. älskar du sommaren? - MEST!
64. älskar du vintern? - Verkligen inte.
65. har du mer än 6 par skor ? - Självklart! Men inga stövlar till nu i vinter. Inte bra!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Alltid.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Ja.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Jaa.
69. gillar du att städa? - Nej.
70. gillar du att sova länge? - OM JAG GÖR!
71. har du vart med om en olycka? - Inget allvarligt.
72. är du förvirrad? - Nää?
73. har du mer än 6 par byxor? - Amen ja.
74. har du förlorat en vän? - Aldrig förlorat en riktigt vän, bara glidit ifrån.
75. gillar du att shoppa? - Japp.
76. har du varit i paris? - Nej.
77. gillar du spindlar? -  Absolut inte, skriker så fort jag ser en!
78. klarar du dej själv? - Nej, haha.
79. har du lagat mat? - Hm nja.. Haha!
80. är du klantig? - Det kan väl hända, haha.
81. har du foppatoffler? - Tror det? Eller om mamma inte slängt dom, haha!
82. har du mer än 20 låtar på din data? - Ja?
83. sminkar du dej innan skolan? -Japp.
84. har du träffat en kändis? - Ja.
85. har du mer än 7 par nagelack? - Ja.
86. har du busringt? - Det har väl alla någon gång?
87. har du skällt på din bror? - Nej.. Tror jag inte?
88. har du en vän som skiter i dig? - Nej?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Aa.
90. sover du med nått gosedjur? - Nej.
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Skvallra inte för mami :)
92. vill du bara bort ibland? - Ja.
93. har du tältat? - Japp.
94. har du bränt dig? - Japp!
95. har du lekt med levande ljus ? - Faktiskt inte, jag är as feg för det! Hahah.
96. har du lekt anden i glaset? - Japp. För typ tre år sen nästan.
97. skäms du ibland? - Väldigt sällan faktiskt, haha.
98. bor du i skåne? - Nej?
99. gillar du musik? - Ja?
100. är du på sista frågan nu? - Eh ja, märks inte det?

- 23.42



Vad gör man denna fredag? Nu sitter jag i vilket fall och skriver på facebook med vissa. Det var ju snö ute idag. Sjukt att snön kom redan den 22okt. Eller? Jaja, och visst. Jag blev mulad. Underligt va? Kommer till skolan och killarna stod där och diskuterade. Jag bara ni kommer inte mula någon, det kommer försvinna? Gurra bara, vi säger så Karro. Sen innan Svenskan så sitter jag och Johanna vid intren. Jag vägrade gå ut. Så kommer Jojje in och man bara ser snön. Jag bara drog på mig luvan och skrek, men hjälpte det? NEJ! Sen kom Aldin med så aa. Hej jag hade smink i hela facet och blött hår. Sen kom Gurra också. Började nästan gråta då. Haha nej men a. Annars då. Johanna drog hem från plugget. Jag och Diana hade panik. Haha, galen dag. Vi hade iallafall håltimme första timmen typ, hade ingen idrott. Jag, Diana, Gurra, Jojje, Isak, Jossan och Sarah satt uppe i ett klassrum och körde kört. Eller D, G,J och I körde. Orkade inte skriva deras namn! Haha jobbigt. Isak visade sina kort hela tiden så Gurra såg dom, haha sen tyckte han det var fusk. Galet kul! Jag var inte med, för det första kunde jag inte det dom körde, för det andra är jag en sån jävla dålig förlorare så det finns inte. Haha juste! Fick höra världens roligaste grej av Johanna idag. Gud vilken brud asså. Stackaaaarn! Haha trodde jag skulle dö av garv. Well, jobbig kväll har det varit i vilket fall. Sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Blivit kär i en av hans låtar - Jag hatar att jag älskar dig. Vet ni? Jag gillar alltid låtar överdrivet mycket när texten passar in iverkligheten.


- 21.33



Gammal bild på mig och Diana, gullet! Imorse var jag sjukt trött iaf. Sov nästan ingenting inatt. Vet inte varför, hade bara jättesvårt med att somna. Låg vaken en timme, vaknade efter en halvtimme osv. Skitjobbigt! Jaja, fick skjuts till skolan av mamma. Vi hämtade upp Diana också sen skjutsa hon oss till Tumba scenen. Där alla i klassen var, pluss Tuna skolan? Hälsade på Martin där så antar att det var dom eftersom han går där. Satt iallafall med  Florence och Tove först men sen kom Johanna och eftersom ingen plats var ledig flyttade vi upp lite. Sen satt vi där och lyssnade på två killar som pratade om Göteborgsbranden som var 1998. Trodde först det var någonting som hänt nyligen men när dom började beskriva trapporna så förstod jag att det var den branden. Hemskt fan vad dom gått igenom! Galet, helt sjukt. Dom hade faktiskt min uppmärksamhet hela tiden. Trots att jag helst villa sova eftersom jag var så trött. Stackars killar i vilket fall. Rip alla de som dog i vilket fall. Sen drog vi upp till skolan, gick runt och puttades lite med Aldin och pratade massa strunt. Sen tog jag bussen upp med Johanna och Olle. Sen messade Florence och bara; SKOLFOTONA ÄR UPPE! Fick panik, och haha! Helt seriöst, ser så allvarlig ut så jag skrattar åt mig själv. Minns ju hur nervös jag var när det togs, haha galet. Det är ju ändå bara ett skolfoto som H sa till mig efteråt den dagen. Stört, haha. Vi hade NOprov på eftermiddagen med. Gick faktiskt jättebra! Och ändå övade jag bara på det typ en kvart innan, haha. Efter skolan så tog jag och Johanna bussen hem. Pratade med Pontus hela vägen hem sen eftersom han och jag hamnade en bit ifrån 783:ans gäng, haha! Nej men sen käkade jag när jag kom hem, sen drog jag iväg en stund och lala.. Följde med mamma och lämnade jackor på kemtvätt sen, det var min dag det!


- 23.18



Ska alldeles strax in i duschen. Sitter och skriver med lite folk på chatten på facebook. Smsar med Hampus med. Imorgon blir det skolan igen. Usch, ser inte fram emot det. Inte om det blir snö heller som alla säger! Då kommer inlägget börja såhär imorgon: Hej blev mulad idag lala.. Asså ååååh! Skrev på min facebook förut någonting i stil med ofta det ska bli snö imorgon? Det första Kevin skriver på msn. Ska mula dig!:D Men bara jippi.. Eller inte. Nej men efter skolan vet jag inte vad jag gör. Lär jag väl se. Börjar vid Tumba scenen iallafall, vi skulle göra någonting där. Trååååkigt! Måste smsa Diana och fråga vart vi ska mötas. Ska kolla om mamma kan skjutsa upp mig till henne eftersom mina bussar aldrig funkar eller, haha ska jag va ärlig hatar jag att bussa själv och Johanna ska till tandläkaren imorgon så det är så det ligger till. Men gud vad jag skriver en massa skit som inte betyder någonting. Jag vet att de flesta bloggare gör det, egentligen. Vem bryr sig om min vardag och tankar? Haha. Ska duscha nu. Puss på rumpan!


<3 Taylor Lautner.



Vet ni hur mycket jag önskar att jag vore Kristen Stewart i Eclipse då hon får kyssa Taylor Lautner? Nej det vet ni inte, och det är mer än vad ord någonsin skulle kunna beskriva. Snyggaste killen i hela världen. Och det är sant!


- 23.09



Dom två senaste dagarna har varit rena kaoset. Var hemma från skolan i Tisdags pågrund av min kisse. Han satt ju 15m upp i en tall och brandkåren skulle komma och ta ner han. Var hemma med Tindra och mamma var med däruppe när han skulle ner. Men brandmannen fick tag i Hugos svans så han blev rädd och smet längre upp i tallen, andra gången när han fick tag i honom fick Hugo panik och kastade sig utåt, troligen skulle han försöka hoppa till ett annat träd men föll i marken. På fötterna! Tur det, sen sprang han därifrån fort som fan. Var ute och letade efter han hela dagen och ropade men han kom inte. Var skitorlig för att han skulle fått någon inre skada. Mamma höll på och ringde runt veterinären och bad om råd. Men det fanns ingenting att göra om han fått inre skador, då drar sig katten undan oftast och kommer inte fram igen. Hade panik hela kvällen, var jag inte ute och letade satt jag i fönstret och kollade efter honom. Måste påpeka om att min lilla älskling från början är vildkatt, så han kunde också gått tillbaka i sitt gamla beteende vilket gjorde mig ännu mer orolig. Men så kom han tillslut vid nio på kvällen. Gissa om jag blev glad när jag såg han ligga utanför på altan och kolla på mig i fönstret? ÄLSKLINGEN! Tog in han direkt, pussade och kramade på han och tog ut massa äckligt barr i hans päls medans han åt, eller drack mest. Stackarn hade ju suttit i ett träd sen i Lördags. Han verkade ha klarat fallet bra iallafall, är värdens keligaste och vill bara va hos en hela tiden. Glad jag är nu! Inte sovit ordentligt någonting när han varit borta. Älskar verkligen han. Hade någonting hänt honom hade jag blivit helt jävla förstörd. Well, det har gått över 1 dygn sen fallet nu så troligen klarade han fallet helt utan skador! Och nu ligger sötisen inne i min säng och sover på en filt. Ska väl snart lägga mig och mysa hos han jag med. Gud vad skönt det ska bli att gå upp imorgon och ha han i knät medans jag sminkar mig igen, saknade det som fan i Måndags!


- 22.39



Bilden är nästan precis 1år gammal. Minns när jag fick dig, så liten och rädd. Jag VÄGRAR låta dig försvinna. Det regnar ute och du sitter högst uppe i en tall pågrund av en jävla hundfan. Imorgon kommer brandkåren troligen och tvingas ta ner dig. Efter fyra dygn där uppe. Det är fan inte klokt. Älsklingen håll ut! Och ja, konserten ikväll gick as bra. Nu ska jag ringa någon kompis. Prata av mig. Måste få ut Hugo ur tankarna innan jag grips av panik och svimmar. Kan inte sova, tänk er att han sitter högst upp i ett träd och inte kommer ner, eller inte vågar komma ner. Det är sjukt, så jävla sjukt! Blir hemma imorgon från skolan, ska ligga och mysa med han när han väl är nere. Och det får inte bli försent. Har suttit och läst om katter som suttit i träd nu as länge. Läste om en som suttit i tre dygn som fåglarna började dumma sig med så han tappade greppet och föll och bröt ryggen. Så ni kan ju bara ana hur orolig jag är? Nej fyfan. Har ont i magen och skakar i benen.


- 21.59



Ska alldeles strax prova ut vilken tröja jag ska ha tills imorgon. Kolla så mamma tvättat jeansen, annars dööör jag! Tänker inte gå med förstora jeans,never. Haha sen ska locktången med. Ska ha lockar, självklart och mittbena! Jag gillart. Som en viss person skulle sagt. Haha. Aja,imorgon börjar vi nio men jag har inte lust att gå upp tidigt och skit för jag ska hinna duscha så tänkte gå och göra det nu. Sen slutar vi runt 13.00 imorgon redan eftersom vi ska ha konsert. Jag och Johanna ska hem till Diana sen har vi återsamling vid 17.00 igen.  Tror det bara är jag och Johanna som ska till henne? Hoppas det med. Orkar inte med några andra haha. Sen har vi två konserter på kvällen sen drar jag hem och sover. Zzzz! Eller först och främst ska jag få ner Hugo som fortfarande sitter uppe i det där jävla trädet, kanske blir så att jag går upp tidigt imorgon med för att försöka få ner honom. Grät fan igår av oro över katten så ni kan ju bara ana idag hur glad jag blev när jag hörde hans röst då jag ropade på han. Det var verkligen L Y C K A!


- 17.34



Var i Björkhagen i helgen och sov där fredag till lördag. I skolan hände väl inte mycket, blev fett irreterad på Diana som tog min plats på SO:n -.- Whaaaaaaaat ever. Efter skolan drog jag och Johanna ner till Tumba. Träffade Adde där så vi stod och pratade med han till hans farsa kom sen kom Della och Julia med bussen så pratade även med dom lite. Drog till bussen sen, Johanna var as irreterad på att det inte fanns några platser, haha. Träffade Hampus på bussen. Ja vad hände sen, var i Vårsta ett tag sen drog jag och Johanna hem till var och en eftersom jag skulle bort. Min kisse har varit försvunnen sen igår morse, varit as orolig för han sen dess. Hittade han däremot idag när jag var ute och letade efter han, stackarn satt högt upp i ett träd. Älsklingen. Troligen blivit uppjagad dit av grannens hund, suttit där hela eftermiddagen och försökt locka ner han men inte, om han inte kommit ner innan Onsdag får brandkåren komma och ta ner honom.


..

Jag oroar ihjäl mig för dig. Tårarna bara rinner och kan inte koncentrera mig på någonting. Det känns som jag är i en bubbla, som ser och hör allting som görs och sägs. Men jag kan inte svara,kan inte göra någonting annat än att bara vara. För i helvete kom hem nu!

- Man förstår inte hur mycket någon betyder förän den är borta.



Hur förklarar man när ord inte räcker till om hur mycket jag älskar dig? Och framförallt.. Saknar oss. Men det spelar ingen roll, det var mitt fel. Jag lägger ingen skuld på dig alls. Kommer kämpa för att få oss tillbaka, jag har lyckats förr men nu vet jag inte om jag gör det. Man får inte hur många chanser som helst hur mycket jag än bevisar saker och ting för dig och även o du gillar mig hur mycket som helst. Det handlar inte om dig, det är bara så att jag blir så grymt osäker och gör saker utan att tänka mig för. Jag är rädd för att vara i ett förhållande, kanske därför det alltid går som det går. Men jag vet iallafall att jag a l d r i g tänker svika dig igen.


- SKOLFOTOT!



Jättesuddig bild.Men vi har inte fått dom hem ännu. Det är bara från kungsfoto.se och a,bilderna är ju mini där! Flossi som lyckades förstora bilden. Hittar ni mig ? Haha sitter typ helt spänd, knaaaaas!


- 18.12


Gammal bild..

Åkte till skolan senare idag. Var hos veterinären med min misse idag. Killen mådde inge bra! Var ingenting allvarligt, han fick avmaskning sen var det klart. Så nu ska han piggna till, skönt. Skär i hjärtat när han mår dåligt. Well, kom till skolan lite efter tio. Fick gå igenom matteprovet jag gjort igår med Thomas.Hade bara tre fel :O Haha fan bra för att vara mig på matten, så hoppas väl på att jag får godkänt nudå. Vilket jag tror. Annars idag i skolan hände det väl ingenting speciellt. Vi hade NOprov, som gick sisådär. Nej,jag hade inte pluggat. Förlåt mig då! Jag och Diana hade roligast på NO:n, den tjejen asså! Ingen kan få en på bättre humör. Haha, satt och skratta åt allt. Tråkigt liv! Sextant och raket var kul det med, haha galen NO lektion. GALEN! Jaja, efter lektionen så drog jag till tumba. Sen efter det drog jag hem nästan direkt, mötte kussen på bussen. Trevligt!:)


- 22.10

Sitter och smsar med H. Ska strax slita mig från det och gå ner och duscha. Måste få tag i Johanna också,människan måste komma till plugget om jag så ska sliiiita henne upp från sängen! Vi har lite att göra imorgon om man säger så. Haha måste tilllägga att Diana är sjuk i huvudet, HAHA! Hon bara, ja tänk dig vad du missar när vi åker utomlands i nian.. Jag bara, tänk dig hur mycket som kan ändras dit. Hon bara; Ja.. "en viss människa" kanske har fått rynkor? HAHAH TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖ! Sjuk människa, bara helt sjuk är hon! HAHAH. Well, jag saaaknar bebis. Ska försöka träffa han i veckan. Så det blir bra, men nu ska jag slita mig från att messa me han och duscha. Puuuuss!

ÅH JUSTE! Det var 10/10/10 idag. Liiite coolt?! :) Försökte övertala Diana att hon skulle haffa sin älskliing men inte.. Dom är sånna muppar dom där två! Men jag ska inte klaga. Jag tillhör ju dom som inte heller vill ha förhållande, haha.


..


ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja...........Nej
Nej..........Ja

Kanske...........Nej
Vi behöver........Jag vill ha
Vi måste prata........Du är i trubbel
Visst, gör så.........Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill.........Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd.........Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll...........Tänker du bara på sex?

Tog den från Petras facebook. Så klockren!


1 månad sen Björkö igår..











Bilder säger mer än tusen ord. Men fyfan vad jag saknar!


- 18.04



Det har varit en helmysig helg. I skolan i fredags hade vi annars Soläxförhör som gick sådääär, haha! Vi hade musikprov också, vilket gick skitbra! Kändes så iaf.Var lite nervös i början eftersom jag inte fattade en grej vi övade på förra våren,men Gurra förklarade sen så det gick super! Tror jag iaf, om han inte ljög för mig.. Well, sen fick vi veta hur det gått på Origenteringsprovet, haha fick 10/16 rätt, precis godkänt! Så slapp göra om, haha till skillnad från Diana! ;) Aa var väl typ det. Pratade i telefon igårkväll med Johanna, saknar den knäppisen. Vi var osams förra veckan, blev sams igen till förra helgen men sen vart hon sjuk hela den här veckan. Kan säga att jag inte pratat med henne irl på två veckor typ. GALET VERKLIGEN, HELT SJUKT!


- 22.17



Skoldagen gick bra, somnade på SO:n på Matte bara, inge braaaa! Men what ever, hade någon genomgång för matteprov med Thomas. Gick väl helt okej. Thomas är dum nog att inte lägga upp skolfotot på facebook, för han inte har tillstånd från alla.. Asså daaaaamp! Jaja, kanske bra det om det ändå är hemskt? Hände ingenting särskillt idag annars. Var bara en helt vanlig dag bara. Jag och Isak teamade eftersom vi båda är tvillingar i stjärntecken, fett tuuuuuuffa! Gurra och Matte fick inteeee veta vad jag messade till vissa personer, bara Isak. Höhö! Diana var lika galen som vanligt, jag tycker Maddes tändare är skit sexig och Matte har fått någon knäpp idé om att han inte kan gå mellan mig och Gurra, Aldin kunde stå och dricka vatten utan att dränka mig med vatten idag, duktig kille! :) Annars då, sitter här med helt blandade känslor. När jag tänker på allting är mitt liv skitbra, Jag trivs med mig själv. Har varit ovanligt glad nu dom tre senaste dagarna, ska provrida häst i helgen troligen som jag ska bli medryttare på, snart får man hem spinningcykel så fårt pappa kan komma med en, jag var brun till skolfotot, det går faktiskt as bra i plugget. Ja, allt rullar på bra! Sen finns det en sak, som bara hugger till inom en ibland. Och kan förstöra all glädje på några sekunder.. Åh vad jobbigt allt ska va! Nej, ska lägga mig i sängen, lyssna på musik och smsa. Tycker jag behöver det! Ska få Johanna att komma till skolan imorgon med. Puss!


- 21.47

Vi hade skolfoto idag! Katastrooof, haha. Hela dagen jag bara, jag är antingen bland dom kortaste av dom som är längsta vilket betyder att jag kommer få stå högst upp i mitten ELLER så är jag längst bland dom mellersta och då får jag sitta ner längst ut, bajs. Och självklart ville jag stå! Men nejdå, jag fick sitta. Första gången i hela mitt liv. ÅH HATAR! Jag ställde mig bland alla dom längsta i klassen för att få stå där, så säger han åt Madde att ställa sig. Jag bara ställde mig på tå för han skulle se mig typ, haha mobbad jag är. Sen han bara ja och du, du kan sitta här. Jag bara NEJ! Typ skrek, alla bara började garva. Snäll klass jag har. Jag satt och beklagade mig för Flossi som hamnade brevid mig, haha uuuusch ville inte sitta.. Och så fort kortet var klar, alla bara; HAHA KARRO FICK SITTA! Min klass kan dra åt helvete ibland. Var galet sur! Måste jag äns nämna att Gurra var värst med att mobbas? Stog och drog i Matte och började nästan gråta, haha mupp jag är. Sen kom Aldin och inte fattade vad det var med mig. Sen kom Thomas upp för trappan också som hade tagigt foto innan som det ungefär såg ut, jag bara THOMAAAAAAS! Sen när han skulle visa mig kom hela klassen,haha galet. Man såg typ ingenting av fotot eftersom alla puttade bort en för alla ville se, men kan ju sätta hur mycket som helst på att det blev bättre än ensamma fotot. Fyfan säger jag bara! Inte min dag att bli fotad på asså, verkligen INTE!


- 21.38

Gud vad skönt att sitta vid en dator igen, haha gillar! Nej men våran dator gick ju sönder när åskan slog ner här sen gick min andra dator sönder vilket var väntat och a, har haft mobilen att leva med inne på facebook sen dess! Haha, men nu har vi fått låna e dator ett tag iallafall. Skönt! Tråkigt bara att inte ha några bilder på den här, så kommer nog inte blogga något speciellt mycket. Kommer inte ihåg vad jag gjort så mycket, haha. Hade en rolig helg iallafall. Sen i måndags, vafan hände då.. Eh, ingenting? Haha. I tisdags sista timmen var vi i badhuset, simmade några längder och blablabla. Sen fick vi göra vad vi ville i typ 40min. Jag, Diana och Florence underhöll oss med Mattes vattenglasögon eller vad det heter, HAHAH! Bäääästa. Sen var det bara jag, Diana, Matte och Gurra kvar. Så vi satt i någon sån där flytgrej, eller hängde på den i mitten. Så sätter Gurra benen runt mig och bara drar ner mig under vattnet, trodde jag skulle döööööö! Fyfan asså,haha. Och släppte gjorde han ju inte heller, så jag fick ju kallsupar nästan massa med gånger, fyfan! Sen kom våran idrottslärare och skulle välta den där, fick den rätt i huvudet och jag vet inte vad, haha! Efteråt gick vi in till killduschen med dom, bara för att snacka! Så kom våran idrottslärare in, haha pinsamt! Sen drog jag och Diana till henne och chillade. Lyssnade på musik, pratade om allt möjligt och gjorde käk. Mys! Sen på kvällen drog vi ner till fotbollsplan i Storvreten och kollade på blandannat P97 när dom spelade. Trodde jag skulle frysa ihjäl! Så jävla kallt och Diana var bara dum i huvudet igår asså! Haha skrattade så jag grät. Gurra tyckte vi gjorde lebbhög,hahah mupp. :) Jaja, och idag äsch vi tar den dagen i nästa inlägg, blev mycket tråkig text nu!


- 10.20

Nu är jag vaken, ska snart fixa frukost. Ingen aning om vad som händer idag, imorgon ska man sola solarium och shoppa nytt smink iallafall! (y) Hööööööörs.


- Det är tomt.



Best friends forever. Hur gamla var vi när du köpte halsbandet? Typ 6-7 år. Då tiderna utan killar existerade, då allting var bra. Då i n g e n t i n g kom imellan oss.


.

Vet du? Säg att jag varit taskig men vad har jag egentligen gjort? Helt seriöst. Du har sagt att det varit lugnt, att det varit okej. Du har varit MED oss. Sen kommer du mitt från ingenstans med att det är så förbjudet. Jag fattar inte? Varför har du inte sagt det innan? Är det jag som är taskig då? Okej, du sa innan att du inte gillade det, för ett halvår sen ungefär. Men sen nu i höstas har du sakt gång på gång "Det är lugnt." Om du säger att det är lugnt och jag får känslor för han? Sen plötsligt är det helt förbjudet. Det är bara sjukt. Och vem är det som är taskig då? Och jag tänker inte säga förlåt, för jag har ingenting att säga förlåt över vad jag vet just nu. Men jag orkar inte bråka. Du gör som du vill.


- 23.50



Gurra och jag böt skor idag på rasten, haha. Han tog mina i storlek 36 och jag hans 41. Galet! Såg ut som jag hade värsta ankfötterna och hans tår böjdes helt, hahaha lyckat. :)


Inte ett steg utan dig.


- 23.34



Varit i skolan hela dagen. Hade origenteringsprov på morgonen, haha gick väl sådär. Vi hade inte fått ut lappar eller någonting om tecknerna så jaaaaa, rätt mycket gissande blev det. Sen fick vi gå när vi var klara. Låg nere vid skåpen och pratade i telefon tills Diana kom, sen gick vi runt lite. Hade slöjd, gick helt åt helvete. Mitt humör var helt upp och ner. Fick sitta och runka av en sån där pinne, haha nej driver! Men vafan, det var killarna som började tänka snusktankar om det.. Sen drev våran lärare sönder med Diana som vanligt, galet kul! Slutade med att min pinne gick av på mitten iallafall, Lyckat! Gurra gjorde samma sak förra veckan eller vad det var, så ensam var jag ju inte iallafall, haha! På lunchen snodde jag Aldins klubba, snacka om att killen dampade, haha sötis. Nej men hände inte mycket mer, vi fick sluta 40min tidigare från SO:n så mami smsade och undrade om jag ville ha skjuts, och ja. Varför inte. Så åkte med henne, gick och la mig direkt i sängen när jag kom hem och sov. Mys! Sitter just nu och smsar med lite folk och frågar om bra filmtips, ska sätta på någon film och krypa under en filt i soffan, somnar säkert där så bäst att ta bort sminket först. Pyss!


RSS 2.0