- 21.17

Nej fyfan. Nu ska jag gå och kolla mobilen, sen ska jag lyssna på min kära far och plugga Origenteringstecken som Robin tydligen höll med om också på facebook såg jag.. Imorgon är det en ny dag och nya tag. Herrrå!


- Måste skriva av mig, SÅ irreterad!



Ni vet inte ett piss. Ni tror er bara veta så grymt mycket hela tiden. Pratar högt framför alla om skitsaker du inte förstår kan såra, inte bara en person i det här fallet. Tänk dig förfan för! Du vet inte ett skit om hur jag känner. Säg att jag är dum i huvudet som inte säger hur jag känner, men herregud jag vet inte vad jag vill och inte vill. Behöver ni lägga er i det? Neej. Jag vill inte ha eran hjälp, jag ber om hjälp om jag behöver den, men jag behöver bara prata isåfall, vad jag väljer att göra är helt upp till mig. Sluta, lägg ner med att välja mina val i livet. Varför bryr du dig så mycket? I vissa lägen är det okej men sen är det helt förbjudet. Vafan är det med dig? Vadå han var min? Går vi i sexårs fortfarande? Killar är inga ägodelar. Känner mig helt tom. På en dag förändrades allting. Och prata gärna inte om mig med andra, för du vet exakt lika lite som dom gör. Fan, jag älskar dig, jag gör det. Jag vill inte bråka men vet du? Jag är så besviken bara, så jävla besviken på dig så det finns inte ord. Du kanske är det du med, men vad har du att vara besviken på? Du sa att han och jag var lugnt. Då är det mina val jag gör, ni andra vet inte ett skit om vad jag känner, så ha inte så jävla mycket luft och snacka om saker ni inte vet ett piss om. Idioter! Men om ni nu vill veta, ja.. Jag saknar han. Nöjda nu? Såhär ni ville ha det? Aa tror fan det. Ni lyckades, glada nu?


Har tröttnat nu.

"Han var min först" går ni på sexårs fortfarande eller? Killar är inga ägodelar.

- 19.56



Vad säger man om dagen? Försov mig. Var inte på spanskalektionen. Kom till Thomas mattelektion sen, satt med Diana och Madde och bara tråkade igenom hela lektionen. Lala, vad gjorde vi mer? Kollade på Harry Potter på engelskan, det var fan höjdpunkten att få se Malfoy! Så jävla snygg kille. Träffade Aldin äntligen också, han har ju varit bortrest, sjuk massa skit den ungen. Haha! Jag och Diana gick runt, runt och klarade oss igenom alla lektionerna i vilket fall. Älskar dig gumman! Vi hade mentorstid också, vi skulle skriva ett brev om oss själva. Satt med Diana, Gustav och Matte. Slutade med att Gurra och Matte satt och kastade sudd på mig, lyckat! Sen hade vi NO, hade någon vikari. Gjorde ingenting på hela timmen men fick ändå inte gå hem. Gick ner till bussen sen och pratade med Aldin i telefon, tjafsade lite med han men det löste sig. Sen kom Seffi dit så tog bussen upp till Bremora där jag träffade Tim. Sen lite efter fyra, typ halv fem drog jag ner till bussarna. Satt där och lyssnade på musik tills mamma kom sen åkte jag hem. Varit hos min mormor med släkten ikväll, ska snart gå och duscha sen sova. Orkaaaaaar ingenting just nu känner jag!


- 21.30

Är så sjukt irreterad bara.. Ska prova ut kläder tills imorgon sen duscha. Pratade med Aldin i telefon nästintill hela kvällen, ska ringa Diana efter jag duschat och Tim har muntrat upp mig med sms! Jag har fina vänner allt. Men nu ska jag dra, puss.


..



Varför måste det alltid finnas en till brud som gillar samma kille, varför måste det skapa svartsjuka. Varför lyssnar jag inte på dig? Varför säger jag saker som jag inte menar? Varför tänker jag igenom allting alltid efteråt? Varför låter jag du och jag alltid rinna ut i sanden? VARFÖR inser jag alltid misstagen såhär i efterhand? Du är värd så mycket bättre än mig.


- 15.49



Dagen har varit skit. Igår hade vi i vilket fall Origentering, hade inte stretshat (stavning?) tillräckligt efter gymmet så mina ben värkte. Men körde på ändå med Johanna! Vi var 10 min ifrån "minitid" och hade hittat alla kontroller vilket är skitbra! Sen drog vi och shoppade, juste. Kanske ska visa upp i bloggen vad jag köpte? Sen sov jag hos Johanna. Haha kvällen var knas. Menmen. Var i skolan idag, säger bara taaaaaaaaaack till en människa. Skitsnällt (y) Har tjafsat med killen, damp som utav helvete. Asså åååh! Åt helvete med allt just nu bara. Efter skolan tog jag bussen med Seffi, träffade Danni och nu är jag hemma. Ska lägga mig i sängen och deppa, ringer säkert Diana för att prata av mig. Har lovat att inte gråta över en kille igen och det ska INTE hända heller. Pyss!


.



Det ser ut som det kommer gå bra för mig imorgon då! Eller inte..


- 23.04

Hej. Det gick jättebra att gymma! Nu är man nyduschad och fräsch. Gurra dog på sms under tiden jag duschade så får hitta någon annan smskompis nu. Sitter och dricker saft och lyssnar på musik annars. Imorgon är det Origentering. Ser jag fram emot det? Njaaaaa.. Skönt med sovmorgon iallafall, vi börjar inte förän 10:40 vid Brosjön. Sen efteråt drar jag och Johanna hem till mig och byter om och fixar oss sen ska vi in till staden. Det står shoppning på listan imorgon. YEEEEES!


Nu drar jag.

HERRÅ!


- 16.55

Nej fan vad kallt det äääääääääär.. nu blir det en varm jävla dusch så jag får upp värmen! Puss.


- 16.50

Halloj. Sitter och smsar med några och lyssnar på musik just nu. Fryser som utav helvete! Killarna duschade mig idag på idrotten, fuck dom! Allting började med att jag och Diana var inne i deras omklädningrum när jag skulle driva och putta in Diana. Haha! Men det gick inte så bra, så skulle vi försöka få in Matte men han litade inte på oss, haha tur för han! Sen följde Jojje med ändå, men så tänkte han putta i mig i duschen. Vilket han gjorde! Och satte på vattnet, men sen kom jag ju undan. Sen gick det helt åt helvete när både Gurra, Jojje och Matte skulle få i mig i duschen och ja.. Jag var helt jävla blöt, det bara rann vatten från min kläder asså damp. Hade inga gympakläder heller.. Så fick låna Johannas mjukisar hon haft och en stor tröja, äääääääälskar dig bästev!

Annars då, hade bokredovisning på morgonen. Sen hade vi musik, och förlängd SO så vi slutar tidigare på fredag. Skönt! Sen idrotten som var grymt kul, vi var inomhus och gjorde vad vi ville. Drog ut massa stora bollar och sprang in i varandra, haha. Matte och Gurra låg och kittlade mig på tjockmattan så jag grät, usch vad hemskt det var. Skrek Johanna för full hals, haha min livräddare! Fick skjuts hem av Johannas mamma sen, ikväll blir det gymmet! (y)

Gammal bild på mig och Johanna.

 


- Godnatt!

Imorgon blir det uppdatering. Ska till skolan, varit sjuk över helgen men det är bra nu. Slutar inte förän halv 4, åker nog hem direkt. Sen på kvällen blir det gymmet med Johanna, men vi hörs självklart imorgon. Kyyyyyss!

- 12.10

Låg hela kvällen och pratade med Johanna i telefon igår om allt och inget. Är sjuk, förskyld och ååh.. Orkar inte! Comviq på mobilen är slut OCKSÅ. Mitt liv går under, snart.  


- 16.59



Ligger och myser med Hugo. Världens finaste kisse! Är barnvakt åt Tindra också, men hon tittar på TV. Förskyld är man med, har lust att bara lägga mig på soffan och sova haha. Brosan drog precis ut för en stund sen. Vart i skolan hela dagen. Rätt okej dag! Jag och Diana gick heeeeeeeeeeeeelt fel på Origenteringen, HAHA! Ramlade gjorde man också, fyfan vad hala stenar kan vara på morgonen kan jag säga. Har världens största blåmärke på knät. Skitfult! :( Kom 20min försen till slöjden pågrund av det med. Skickligt! (y) Annars har dagen rullat på som vanligt. Vi fick sluta 10 min tidigare eftersom vi varit så grymt duktiga, haha! Fick skjuts hem av Niklas sen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan gå och soooooooooova..


- 23.26

Tror intee jag pluggar tillräckligt tills för imorgon! Döda mig.. Haha får väl säga till mamma att jag har ont i halsen eller huvudvärk, haha sa till Gurra att jag skulle säga det idag eftersom jag inte kan nååååågonting! Menmen, le och se glad ut. Jag får nog in det mesta i huvudet på en dag! Man kan ju alltid hoppas. Eller hur? Haha nu blir det iaf sängen, är trött som fan.. GODNATT!


<3


..

HELVETE! Har fan engelska läxförhör imorgon med! VARFÖR ALLT PÅ SAMMA DAG?!?! Hejdå datorn!

- 19.17

Skoldagen gick jättebra idag. Hann klart steg 1 på musiken, måste säga att teorin går skitbra mot förut. Vi hade spanskaförhör idag, neeeej! :( Hade inte övat ett piss, men det var skitlätt ändå. Haha lyckades få hjärnsläpp på "Jag bor med min familj" vilket är Vivo con mi familia. Och haha, jag bara Comida mi familia. HAHAHAH! Har absolut ingen aning om varför jag tog det, hahah gaaalet! Kändes ju helt fel när jag satte mig och jag bara Johanna, vad är comida? Hon bara mat? Skrev du det? HAHAHAH. Rolig jag är! Min spanskalärare kommer tycka jag är sämst, haha. Fick tillbaka förra veckans förhör med, 25,5 rätt av 26. Inte dåligt där! Efter skolan var jag med Gurra en stund. Drog hem vid 20 över 6, han skulle ha träning. Åkte hem direkt, måste plugga ikväll. NO läxförhör imorgon och jag kan ingeeeeeeeenting typ!


Haha gullig bild! Inteeee.. Bjuder på den, tagen precis. Sminket är inte snyggt längre och jag är bara trött, duschen snart? Arrå.


- 22.29

Sebastian Krantz är bääääst! Har precis kommit ut ur duschen nästan, sitter här och bloggar nu med älsklingskissen i knät. Kom precis på att jag haft han 1 helt år nu, tiden går fort! Imorgon ska jag till skolan, tror inte vi har någonting speciellt imorgon? Får hoppas på det bästa. Är dödstrött så ska snart sova. Ska först smsa med lite folk bara, min mobil håller på att gå i tusen bitar. Knappar lossnar hit och dit och gah, inkorgen är full. Går inte att komma in i den. Men det kanske är bra, kanske är därför jag glömmer en viss person mer och mer. Är lättare att glömma när man INTE KAN läsa igenom alla sms gång på gång och bara minnas tiden igen. Jag tillhör inte dom som raderar, och det kanske ni förstod när jag inte kommer in i inkorgen. Haha, ÖVERFULL! Well, vi hörs imorgon. Puss!


- 18.28


Idag hela dagen var vi på någon Workshop i Fittja. Var väl helt okej. Gurra gick och filmade as länge, typ en halvtimme tror jag.. Blev galen på han! Haha. Sen blev vi indelade i grupper, jag var med Diana så det var ju lugnt. Vi skulle typ skriva om en massa skit som hörde om Våld. Kul, eller inte. Skittråkigt! Well, sen drog vi tillbaka till skolan. Var inte där förän 13.00, hade lunch då helt själva, haha mobbade vi är. Sen hade vi engelska. Låg och sov på Gurra hela lektionen kändes det som nej men a. Efter skolan drog jag med Johanna ner till Tumba där vi tog bussen till Vårsta. Tim och några gick på den med! Sen följde Johanna med mig hem. Vi satt typ i soffan och kollade på film med min lillasyster och pratade om allt möjligt. Mysig dag!

Jag är den enda som sitter, HAHA! Någon dag i våras utanför skolan iaf.


.. Johanna har inget liv!

"Harry Potter" håller på att smsa med mig just nu.. Uuuuuuuundra vem den människan kan vara? Hm, tror hon börjar på J och slutar på ohanna.


Harry Potter är ingen snygging Johanna.. Däremot är Malfoy det!


- 22.02

Började 9 idag. Hände egentligen inte ett piss i skolan. På SO:n diskuterade vi valet, som jag iår faktiskt lyssnat väldigt mycket på. Eller väldigt var väl att ta i, men mycket! Nästa gång det är val ska ju fan jag rösta. Är 18 då! Haha, galet.. Helt seriöst. Efter NO:n hade jag frågat ut Matte om några saker och så la Isak skönaste komentarerna, trodde jag skulle dö. Skratta så jag grät! Haha. På idrotten hade vi origentering, inte äns värt att ta med idrottskläder. Gick iallafall med Matte, pratade om allt mellan himmel och jord medans vi gick runt där. Vet ni förresten att jag hittat flest sånna där origenterings blablabla skit? Såg det idag på min idrottslärares lista. Fan vad grym jag är!Eller inte, fattar inte riktigt hur det gått till men what ever.

Efter skolan åkte jag och Johanna hem med hennes mamma, lämnade Philips sovsäck där som Johanna haft sen i somras när vi tältade. Sen åkte vi hem till var och en, var meningen att jag och mamma skulle på husvisning idag men somnade i soffan. Har tränat nu ikväll på spinningcykeln, den funkar inte riktigt men lite. Aa knas att förklara, den är egentligen pajj men min mosters man har fixat den så han behöver bara spänna till den så den är mer motstånd på så funkar det skitbra sen! Äääääälskar. Nej men vet ni, nu ska jag lägga mig i soffan och se på film och smsa med lite folk. Puss! 

Älskar dig bästevän..


- Ibland saknar jag det..



Mitt hjärta.. Jag saknar dig. Har gått ett halvår nu utan dig. Att åka förbi ridskolan och se dig i hagen knyter sig i magen. Minnas alla dagarna vi spenderade tillsammans. Hur det var att få vara ett med dig. 3½ år spenderade vi tillsammans, jag lärde mig så grymt mycket med dig. DU var meningen med ridningen, Casper.


- 22.47

Seg uppdatering. I know. Fick bli så idag! Min älskade mormor har fyllt år så har varit och grattat henne nu på kvällen med släkten. Hade faktiskt kameran med mig upp, men tog inga bilder. Ops. Well, kusinen var där. Så satt och snackade om allt möjligt med han, trevligt! I skolan idag har det inte hänt någonting speciellt. Vi har gått runt och pratat med klasserna, eller vi pratade med femman och sexan jag, Gustav, Diana, Jojje och Matte. Det gick väl sådär! Hade spanskaprov också. För första gången i mitt liv kände jag mig jävligt duktigt, Gurra kollade på vad jag skrev! Stooooooolt. Haha, efter skolan drog jag och Johanna ner till Tumba. Var en hel del folk på bussen. Johanna är knas måste jag tilllägga, haha störda unge. Nejmen, a.. Det var väl det. Love fick prata med mig i telefon medans jag lockade håret, våt skogsäng blev sakt många gånger kan jag ju säga! H A - HA


- LISTAAAAA!

Namn: Karolina Pettersson.
Födelsedag: 5Juni.
Hemstad: Stockholm.
Ögonfärg: Ljusblåa.
Hårfärg: Brunett.
Längd: 1.61½
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger.
Stjärntecken: Tvilling.
Skostorlek: 36 - 37
Är dina föräldrar skilda: Mm.
Rädslor: Bli sviken.
Mest använda namn på msn: karolina

FAVORIT
Färg: Ljusrosa och ljusblå.
Mat: Ingen aning, haha.
Sport: Ridning, saknar..
Glass: Daim.
Affär: Gina, Bikbok.
 Nummer: 4.
Tuggummi: Extra.
Dag: Fredag/Lördag. 
Årstid: Sommaren, såklart!
Radiostation: The Voice.
Kroppsdel på motsatta könet: Ögon, om magen är fin så kör vi på den med!

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig: Ingen direkt, haha. Jag är speciell! Hihi.
Vem är mest högljudd: Jag och Johanna? Haha.
Vad får dig mest att skratta: Diana, galen människa! Haha.
Vem har du känt längst: Bästevännen. (Johanna)
Vem är blygast: Venne riktigt, alla i olika tillfällen.
När grät du mest: När Nellie dog och när jag och F gjorde slut..
Bästa känslan: LYCKLIGT kär!
Värsta känslan: När allt bara går åt HELVETE.
Vart vill du bo i framtiden: Göteborg.


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Japp.
Rymt hemifrån: Nej.
Tänkt på självmord: Nej, bara tänkt tanken på hur folk skulle reagera. haha!
Sovit utomhus: Jaaa men det är klart på sommaren!
Spytt i skolan: Nej.
Velat bli modell: Aa fast nä, haha tror inte det iaf!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: HAHA MEN JA SÅKLART!
Sett en död människa: Nej och nej tack.
Ätit sushi: Nej, fyfan. Vidrigt!
Varit på scen: Sjäääälvklart.
Retats: Haha arrå.

DU
Svär: Ofta.
Sjunger bra: Går i musikklass iaf, haha.
Duschar dagligen: Ja, äckligt annars?
Vill gå på högskola/universitet: Japp, studenkorridor!
Vill gifta dig: JA!
Kommer överens med dina föräldrar: Jadå.
Gillar åska: NEJ!
Sover med gosedjur: Haha nej?
Pepsi/cola: Cola.. Om jag måste välja.
Mc donalds/burger king: Donken.

JA, jag har riktigt jävla tråkigt! Nu ska jag pussa på min kisse som ligger mitt på databordet. Sen blir det duschen! Bye.

- 22.00

Vad har hänt dom senaste dagarna? Vi pluss niorna i musikklasserna var på Björkö. A s k u l! Verkligen. Längtar tillbaks. Ni får ett längre inlägg om det någon dag och lite bilder. Sen har jag varit och kollat på hus med mami, är grymt sugen på att flytta! Hatar att bo här på landet, så jävla tråkigt. Well, har hänt mer saker också. Negativa. Men livet går vidare! Så sorgligt bara att man ljuger för människor i flera månader.. Men jag är ju blind också har jag börjat lära mig. Haha nej men allvarligt talat, på fredag ska vi ha "fest" för dom små på våran skola. Det brukar faktiskt vara ganska kul. Jag ska ordna lokalen och sen aktiveteter, naaaaw kan ni se mig springa runt där med småbarnen? Gulligull på det! Kameran följer med också, självklart. Den är HELT urladdad efter Björkö kan jag ju säga, haha. Vad tog vi? 600 bilder? Aa någonting sånt. Tror det var 611. (y) Imorgon har vi läxförhör i Spanska, kommer nog gå bra tror jag väl, sen fyller min mormor år på kvällen. Ska träffa Tim en timme i Vårsta sen ta bussen hem och fixa mig, ja så ser mina planer ut.


- Nu finns ingenting kvar..



..



I miss you..


- Nu börjar jag blogga igen!

Sitter här hemma och smsar med Gustav nu. Mamma fick hämta mig, orkade inte bussa... Laaaaaat, jag vet! Matte och alla bara; Fett bortskämd.. Eller inte? Pluss det kommer säkert börja åska, himlen är helt mörk typ och jag hatar åska så att ja! Menmen, skoldagen har väl rullat på helt okej. Fick en massa jävla papper på musiken, och jag fattade ingenting av genomgången! Höll på att få panik om hon tänkte fråga mig, men hon frågade inte mig, första gången! Tur jag hade, haha. Kom på nu att jag glömde rytmpappret i skåpet, faaaan! Har iallafall spanskan här, måste plugga inför läxförhöret imorgon. Kan ingeeeeenting! Eller jo, det kan jag faktiskt. Nej men vi hörs senare, måste ju lägga ut lite bilder från Björkö också senare? Eller hur? Okej, alla har säkert redan sätt dom från facebook men what ever.


- 22.17

Så.. Nu är jag klar med packningen! Nästan iaf, har inpackning i håret nu. Ska ha det över natten. Så upp tidigt imorgon när man ska hinna duscha. Sen åker jag till skolan och möter min underbara klass, sen tar vi bussen till Björkö! Fyfan vad jag längtar, första dagen i skolan jag bara; Åh jag längtar till Björkö! Och nu är det IMORGON, fatta, galet! Haha, tiden går sjukt fort. Well, sover med Johanna, Diana och Madde där.. Eller sover och sover, det tror jag väl inte vi gör så mycket men iallafall. Och för er som inte vet, så åker vi i musikklasserna varje år till Björkö i början på September. Vi sjuger och bara har kul där borta! As härligt är det, älskar! Bjuder på tre bilder från förra året när vi gjorde "spökrunda" när vi var äldst, hihi.



- 16.35



Hejj.. Johanna drog för någon kvart sen, så fastnade här efter det. Skrev ingenting igår, hände ingenting speciellt heller. Var i skolan hela dagen, Gustav hade min skåpnyckel och jag fick inte tillbaka den förän vi slutade typ, så ja.. Inga grejer med mig till lektionerna och det var faktiskt Gurras fel! Haha well, sen solade jag och Johanna efteråt och åkte hem till mig. Idag har vi varit på någon cirkus i skolan, var fan inte värt det alls i den jävla buss vi fick sitta i, hur mycket folk som helst och varmt som in i helvete. Påvägen hem var det iaf bättre, satt längst bak med Aldin och Madde blandannat. Sen drog några upp till skolan igen. Johanna, Florence och Tove gick runt och satte upp lappar om vårat "disco" vi ska ha för dom små, jag och Aldin hängde med rätt bra där bakom dom, haha! Ska bli skitkul faktiskt. Och sen åkte jag och Johanna hem till mig, satt bara och fördröjde tiden. Jag packade lite inför Björkö som är imorgon, ÄNTLIGEN. Längtar galet! Johanna tycker jag är världens segaste på att packa, haha! Så kanske ska sätta igång.. Så det blir klart någon gång!


- 22.48



Vi ska läsa varsin bok på Svenskan. Läste precis ut den jag läst. Förföljaren. SÅ jävla läskig bok, inte den rätta boken för mig att läsa. Kommer alltid kolla mig bakom axeln numera när jag går själv. Och jag är världens fegaste person också. Mörkrädd, skriker direkt när någon annan skriker och kan rycka till för minsta lilla ljud. Vilket alla har jävligt roligt åt ofta, haha så elakt!


- 22.43



Sitter just nu och kollar på folkrace. Haha, dom visar det på TV! Har aldrig fattar varför man vill åka det, tycker det skulle vara skitläskigt.. Men faktiskt, det ser rätt kul ut. Egentligen! Om man vet att man inte kommer åka av vägen eller något så ja, lätt att jag skulle åka det! Haha. Idag var man annars i skolan hela dagen. Hände väl ingenting speciellt förutom att Gurra och Adde kladdade ner hela mitt skåp med wax och sen sprutade dom på parfym. Så ja, det ser jävligt kladdigt ut numera och luktar parfym som utav helvete, men den luktar gott så tummen upp för det! (y) Sen har jag, Johanna och Diana diskuterat Björkö med Nattis och Camilla. Det kommer bli så jäävla kul! Längtar galet alltså. Hade gympa sista timmen, jag och Diana gick med Gustav som inte får springa istället för att springa själva, sen gick vi runt där lite vid gula spåret sen hade vi origenterings blablabla skit som vi inte fattade ett piss av, eller inte i början iallafall. Sen var jag och Johanna på gymmet nu ikväll. Det var allt som hänt idag. Nu ska jag fortsätta smsa med mina två söta killkompisar och plugga spanska, läxförhör på onsdag!


- Precis kommit hem!



Har precis varit och tränat på gymmet med bästevännen. Nu blir det duschen! Vet ni förresten, jag funderar på att byta tillbaka till min gamla blogg.. Saknar namnet! Kom på det här om dagen när Diana drev med mig och ropade Sessan efter mig..


..

Imorgon är det skola igen, sen tränar jag med Johanna på kvällen. Tis&onsdag blir det sola. Plugga inför spanskaprovet med. Tors-Fredag är det Björkö äntligen!
Btw, killar är som svin, vi tjejer är djurvänner. GODNATT!


RSS 2.0